Пасат B3 и B4 -тунинг,подобрения...тема за всички с B3 и B4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Пасат В4-тунинг,подобрения-тема за всички с пасат В4
e те са си късите светлини, но се палят автоматично след като запалиш и гаснат като загасиш двигателя. Няма какво да им видите
има две големи теми за това.

- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата doh_kuxot.Станал е варха.Мен лично много ме кефи.Със спортно укачване ли си.Аз на моя му слагах широкиа нош но нешто не ми хареса.Несавпадаше хубаво с извивките на бронята.И моите ги рязах и наставях в края и постоянно ми се пукаше кита.Пак ако я закача някаде направо си падаше парчето.Накрая загубих последното парче и я махнах.Пак поздрави за пассата.
мерси за хубавите думи, аз сложих нож , който наставих в средата като сглобка, не е лепен, както си е фабрично но с още едно малко компенсиращо парче от трети нож.
Благодарение на колега от форума пък имам заводска решетка без емблема на FК вече.
Фланци отзад сложих 25мм и перфектни зимни гуми 205/45 16"
Смених си радиаторчето на парното и си оправих клапата за вътрешна циркулация. Вече е жега още преди да е минала на газ, а тя си минава на 36 градуса температура на антифриза.
Друго май не съм правил, не помня вече какво съм казвал, че отдавна не съм писал, но смених и скоростите , съединителя, тампончета по предницата, биалетки и всичко е наред да чукам на дърво, че не бяха малко нещата дето правих по тая кола... такъв ми бил късмета.
Благодарение на колега от форума пък имам заводска решетка без емблема на FК вече.
Фланци отзад сложих 25мм и перфектни зимни гуми 205/45 16"
Смених си радиаторчето на парното и си оправих клапата за вътрешна циркулация. Вече е жега още преди да е минала на газ, а тя си минава на 36 градуса температура на антифриза.
Друго май не съм правил, не помня вече какво съм казвал, че отдавна не съм писал, но смених и скоростите , съединителя, тампончета по предницата, биалетки и всичко е наред да чукам на дърво, че не бяха малко нещата дето правих по тая кола... такъв ми бил късмета.
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв ти беше проблема с клапата за циркулацията на въздух,как я оправи и лесно ли се стига до тази клапа или иска да се сваля таблото.Аз съм с Голф 3 и мисля че както е при теб така е и при мен.На мен клапата ми е в отворено положение и постоянно си вкарва въздух от вънка
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
А можеш ли да ми пратиш снимки как и каде точно си сложил парчето.И ако мой да снимаш бронята от близо за да жидя как ти пасва с бронята.Поздрави.
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Парчето за удалжаване на ножа как си го направил.И фланците от каде си ги взел.На вид как стои с тях,Изнасят ли гумата много на ван.Поздрави.
shveda_ написа:Какъв ти беше проблема с клапата за циркулацията на въздух,как я оправи и лесно ли се стига до тази клапа или иска да се сваля таблото.Аз съм с Голф 3 и мисля че както е при теб така е и при мен.На мен клапата ми е в отворено положение и постоянно си вкарва въздух от вънка
вакуума се беще извадил там където влизат маркучите за радиаторчето за парното, между тях влиза маркуча за въпросния вакуум
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Ами като се прави с мерак нещата просто си се получават 

много доволен от новата придобивка, невероятно спиране, с единствена забележка че са малко шумни при екстремни и продължителни спирания. Самите канали шумят, не свирят ами бучат като лагер, но това при спиране от 100 до 0 за кратко време говорим. Иначе са чук 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Евала че нямаш спиране
Моят Пасат замина, но скоро време мисля да се завърна при 4х4 комбитата, само че мисля мотора да е с 2 цилиндъра повече 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
Супер е !!!!
Само не знам къде си натиснал така грозно прага
Само не знам къде си натиснал така грозно прага