Фарове
Фарове
Защо когато карам на дълги светлини и повдигна лостчето на светлините за поздрав далгите светлини светлини сжетят по силно а когато пусна лостчето сжетлините намаляват. 

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове
колегата пише ясно "когато карам на дълги",то се разбира,че святят и къси и дълги.Колега и при мен е така и не мога да си го обясня,по някакъв начин достига по-силен ток до крушките когато задържиш лосчето за дългите издърпано... 

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
колегата го е написал ама кой да чете :
когато караш на дълги ,свети само жичката на дългите (за H4 крушка говоря) ! Като дръпнеш лоста светват и късите заедно с дългите , затова става по-силна светлината !
При отделни фараве за къси и дълги (както на 4-ката) ,да на дълги светят всичките !
когато повдигнеш лостчето светват къси и дълги едновременно.
когато караш на дълги ,свети само жичката на дългите (за H4 крушка говоря) ! Като дръпнеш лоста светват и късите заедно с дългите , затова става по-силна светлината !

Грешка"когато карам на дълги",то се разбира,че святят и къси и дълги
При отделни фараве за къси и дълги (както на 4-ката) ,да на дълги светят всичките !
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Колегата може би иска да пита,защо когато вече му светят кьси и дьлги ,при лек допьлнителен натиск спрямо лоста,леко се усилва светенето, колега попр самото лостче не прави добьр контакт,според мен това е проблема
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Аз мисля че ако си сложи релета на фаровете на дълги и на къси ще изчезне тази разлика
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
не е уточнено за какви фарове пита колегата- едно- или двусекционни.При едно секционите на дълги спират късите,но двусекционните светят успоредно и го има при моя голф 3 този ефект за които пита колегата.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега с кави крушки си на двусекционните Н колко? един приятел с гоф 2ка с 4те фра и той ми казва така като кара на дълги и каот натисне лоста и светват по силно нали имам 2за къси и 2за дългипо отдлно,да ама на късия крушките са с по 2жички когато кара на къси свтва ендата когато кара на дълги светва другата +2та допълнителни фараа кото дръпне лоста свтва на късия 2те жички поне така е на 2ката,tisho_psg написа:не е уточнено за какви фарове пита колегата- едно- или двусекционни.При едно секционите на дълги спират късите,но двусекционните светят успоредно и го има при моя голф 3 този ефект за които пита колегата.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
ами не си спомням точно-или Н1 или Н3.Мисля,че фаровете са с Н1 а халогенките с Н3.При всички случай крушките и на къси и на дълги са с една волфрамова жичка.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
да то това по точно ме интересуваше с колко жички са,казваш с по една интересно защо ли се услива и при тебе светенетоtisho_psg написа:ами не си спомням точно-или Н1 или Н3.Мисля,че фаровете са с Н1 а халогенките с Н3.При всички случай крушките и на къси и на дълги са с една волфрамова жичка.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
аз си го обяснявам с това,че като дръпна лостчето за дългите до край,съпротивлението по системата някак намалява и до крушките достига по-силен ток... 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Има пад по инсталацията лекува се със релета на фаровете 
- radkov97
- Автомобил: Голф
- Двигател: AGU-1999
дали не е светкавицата?иначе и аз го имам присветкването.двусекционни фарове.
хеи колеги става вапрос са двусекциония фар за далгите няма начин да карм на далги да драпна лостчето за поздрав и да светнат касите а ако е било нужно фадрично реле фабрично трябва да го има . по ел инсталацията немисля че е променяно нещо.биагодаря ви за отсивчивоста и приятно патуване с голфчетата 

Специално релетата на фаровете впоследствие фабрично си ги има, не е лошо да се сложат. А за поздрава не разбирам, при разминаване отдавна трябва да си на къси, пък тогава да мигаш с дълги е гадно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”