Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
ама направил ли си датчик за налягането или,,
аз не вижам къв ти е проблема става,помисли малко. виж линка които ти пуснах ,виж колегата как се е справил
Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
beky1 написа:Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
аз не вижам къв ти е проблема става,помисли малко. виж линка които ти пуснах ,виж колегата как се е справил
Zerga3GT написа:beky1 написа:Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
както казах вече нямам приятели стругари
enigma79 написа:Zerga3GT написа:beky1 написа:Zerga3GT написа:enigma79 написа:При мен е така,горе са ми датчиците за маслото,1.3мотор
както казах вече нямам приятели стругари
Аз мисля да позвам от ладата,май беше тройник,смъквам го с датчиците и после сядам да мисля как даго закрепяза всеки случай ще разгледам и по другите коли за някакво решение
enigma79 написа:Zerga3GT
При тебе има възможност,но при мене само на тапата на картера,другаде не видях да има,то тогава беше на бързо огледа,но като се замисля че моите датчици са отгоре
beky1 написа:не опира,аз съм така .
Zerga3GT написа:beky1 написа:не опира,аз съм така .
можеш ли да ми покажеш снимка
pitbull_power написа:С малко помощ от " баце лазар" аз постигнах ето това - табло зя Голф Мк1 с уреди от Лада и километраж от Сеат Толедо, понеже двигателя и скоростите ми са от Толедо. Дано ви хареса ...
lion_heart002 написа:Я кажете колеги един волтметър като този от лада откъде да си взема и само + и - ли му трябват,че да тръгне???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта