Въпроси и дискусия за силов тунинг на AFT

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
did0ni
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой знае ли колко градуса е разпр-вал на AFT сток

Мнениеот did0ni » Чет 15 апр 2010 18:28

qNkOo написа:
Speedy86 написа:
gtracing1 написа:
Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308

Колега, щом имаш мерак давай смело напред със желание всичко се постига, макар и по-някога бавно. Интересно ми е защо все трябва да се правят по големите мотори макар че и 1.6 се направи както трябва по нищо не им отстъпва.Пожелавам ти успех в начинанието :applause:

Мерси колега само пара да има всичко става,а за колегите със 115-ските мога да кажа че нашите 1.6 не им отстъпват по нищо вчера се пробвах 3 пъти със една 3-ка 2.0-115-AGG (доста запазена) мога само да кажа че и в трите опита АGG-то ми гледаше задният номер heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

Вече на шестима "супердрайвъри" с недостижими АФТ-та и АЕК-та им показвам задницата със спойлерчето, където пише "Vento_GT", а на дълго започват и да не я виждат. Сори майка - и на хартия и на полето 115ка прицепва 100тачка, това е положението :bishop

ХАХАХАХА Изби рибата !!!Особено със споилера просто...С две думи много зле :)

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Някой знае ли колко градуса е разпр-вал на AFT сток

Мнениеот Speedy86 » Съб 17 апр 2010 19:39

did0ni написа:
qNkOo написа:
Speedy86 написа:
gtracing1 написа:
Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308

Колега, щом имаш мерак давай смело напред със желание всичко се постига, макар и по-някога бавно. Интересно ми е защо все трябва да се правят по големите мотори макар че и 1.6 се направи както трябва по нищо не им отстъпва.Пожелавам ти успех в начинанието :applause:

Мерси колега само пара да има всичко става,а за колегите със 115-ските мога да кажа че нашите 1.6 не им отстъпват по нищо вчера се пробвах 3 пъти със една 3-ка 2.0-115-AGG (доста запазена) мога само да кажа че и в трите опита АGG-то ми гледаше задният номер heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

Вече на шестима "супердрайвъри" с недостижими АФТ-та и АЕК-та им показвам задницата със спойлерчето, където пише "Vento_GT", а на дълго започват и да не я виждат. Сори майка - и на хартия и на полето 115ка прицепва 100тачка, това е положението :bishop

ХАХАХАХА Изби рибата !!!Особено със споилера просто...С две думи много зле :)

Ето че и тази тема не избегна спама,но за колегата със спойлерчето Vento GT мога да му кажа че от трите опита AGG-то и старта не ми взе а както казах това AGG е мноооооого запазено,така че не е привилегия да си с голям двигател а до колко си развил малкият всеки може да си сложи голям двигател ама по интересно е когато някой със 1.6 или 1.8 натупа тези със 2.0 heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

П.П.Колега успех със Вентото но да не те изпреваря някой път,но да го направя така че да не ми видиш и номера дори mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпроси и дискусия за силов тунинг на АФТ-готов!

Мнениеот qNkOo » Нед 18 апр 2010 16:49

Леле майко, спри се зайко... :mrgreen: Верно казват хората, че тия с 1.6 са по-големи кошиджии от тия с 2.0 :063: Като сте толкова комплексирани, че карате 1.6 и мечтаете за бегачки - сменете си колите. Който иска, да заповяда в Добрич да му нацепя шортите и да си 'оди да го еа :beer

п.с. Миналата година карах Голф 1.6 АЕК и затова съм убеден кое колко върви :да:

Потребителски аватар
did0ni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот did0ni » Нед 18 апр 2010 18:17

:lool :lool

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 18 апр 2010 18:24

Колегата си е дал парите за собствен кеф и за собствената кола, а тук някои юзъри се опитват да му кажат колко е бил глупав, че си бил изхарчил парите, както той е пожелал, 'нам какво си.
Успокойте се, бре.
На колегата - браво за ентуасиазма.
Човек трябва да прави това, което му доставя удоволствие.

gtracing1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gtracing1 » Нед 18 апр 2010 19:08

andro_ написа:Колегата си е дал парите за собствен кеф и за собствената кола, а тук някои юзъри се опитват да му кажат колко е бил глупав, че си бил изхарчил парите, както той е пожелал, 'нам какво си.
Успокойте се, бре.

:да:

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Нед 18 апр 2010 19:23

andro_ написа:Колегата си е дал парите за собствен кеф и за собствената кола, а тук някои юзъри се опитват да му кажат колко е бил глупав, че си бил изхарчил парите, както той е пожелал, 'нам какво си.
Успокойте се, бре.

Аз вече казах но казвам пак евала на човека за хвърлените пари и труд,колегата е прав че човек трябва да прави това което му доставя удоволствие :да: :да: :да:

gtracing1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gtracing1 » Нед 18 апр 2010 19:46

Ето тук как се вадят 175кс от 1.6 16v http://WWW.LIOLIOSRACING.GR

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Нед 18 апр 2010 21:58

Само не разбрах от всички клавиатурни рацери тук колко ще дойдат на Калояново да покажат какво могат те и колите им? mhihi Пред монитора е много лесно да връчвате бинокли и да правите по 3 съчленени автобуса преднина! :screwy Елате да ви видим наживо! mhihi

Иначе евала на колегата за ентусиазма и резултата! :beer

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qNkOo » Пон 19 апр 2010 6:43

:да:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Пон 19 апр 2010 7:10

Теб също имах предвид, ела на пистата да се пробваш срещу един куц Golf 2 1,8 моноинДжекСия... Гледам бързо ти било Vento GT mhihi

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 20 апр 2010 21:45

Добър вечер.
Евала на колегата, че се е решил да налива пари в този мотор. Вярно доста голяма инвестиция, като за тези пари определено има начини, с които колата ще стане по-вървяща от колкото е сега. Но точно това му е готино на тунинга - много варианти и различни методи за повишаване на мощността.
Кеф си е като караш 1.6 и откъснеш главата на някой гъзар с по-голям мотор.
Пламене /Speedy86/, нали под АГГ което си късал нямаш в напредвид мене и моята кола. :P
С Пламен се пускахме на летището на Дупница веднъж и ме би, но причините за това са други - голямата моя неопитност /това ми бе първи старт в живота/ с над 100кг по голямо тегло и джанти 17.
Факт е, че стоково и запазено 2.0 с опитен шофер е по вървящо от стоково и запазено 1.6 с опитен шофер в еднакви купета и при равно тегло - в това не мисля, че има съмнение.
Като за конете си 1.6 върви екстра.
Още един път искам да се преклоня и да изкажа възхищението си от това което е напривл голегата с неговият 1.6 мотор.
П.П. Стига с мерене на пишки - нека всеки кара това което иска и му харесва, нека всеки тунингова това което му е кеф, нека бъдем увропейци и признаем и уважим труда на другите.
Поздрави.

br1lata88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот br1lata88 » Вто 20 апр 2010 22:46

Факт е, че стоково и запазено 2.0 с опитен шофер е по вървящо от стоково и запазено 1.6 с опитен шофер в еднакви купета и при равно тегло - в това не мисля, че има съмнение.
то това е ясно и на братовчетками дето незнае как се включва задна

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Сря 21 апр 2010 1:20

...скорост? :oops:

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qNkOo » Сря 21 апр 2010 6:21

И аз ги уважавам 1.6, но не заради "големия вървеж", а заради това, че тройките с такива мотори (АЕК, АФТ..) си имат екстрички и повечето са лимки :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”