Гуми за Golf III

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Вто 18 апр 2006 13:42

Лично аз бих купил пак Fulda! Не че Goodyear са лоши, ама като са 2x2 рискуваш много! Ако спукаш предна гума??? Трябва да слагаш предната отзад и да разменяш изцяло местата на гумите и става.... :cry:
Вземи си Fulda!!! Нали си доволен от тях? :wink:

Потребителски аватар
mkluchov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mkluchov » Вто 18 апр 2006 15:09

Smeagol написа:Лично аз бих купил пак Fulda! Не че Goodyear са лоши, ама като са 2x2 рискуваш много! Ако спукаш предна гума??? Трябва да слагаш предната отзад и да разменяш изцяло местата на гумите и става.... :cry:
Вземи си Fulda!!! Нали си доволен от тях? :wink:

Дам, и аз така реших в крайна сметка. Говорих с един гумаджии и те ми казаха 3то мнение - Клебер и реших да не се главоблъскам повече и ще си взема фулдата. Така че само да ми остане време и отивам да ги слагам. :)

Потребителски аватар
chukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chukov » Сря 19 апр 2006 15:03

Е сори ама ако можеш да си купиш Фулда кажи на гумаджиите да си заврат Клебера под баланс-машината

Иначе си вземи YOKOHAMA :D
Просто съм верен на марката

Не че нещо, ама виж къде е произведена фулдата когато я купуваш.
YOKOHAMA-та със сигурност е made in Japan

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Чет 27 апр 2006 11:44

chukov написа:Иначе си вземи YOKOHAMA :D
Просто съм верен на марката

Да де, ама нали се сещаш колко пари струва едно такова бижу??? И ако го спукаш :wavecry 1 Yokohama=2 Fulda (горе долу) :wink:
Не караме Ferarri или Lamborghini, та да имаме нужда от толкова високоскоростни гуми :lol: И "по-скромните" Fulda, Continental и други марки са достатъчно добри, според мен :wink:

Потребителски аватар
mkluchov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mkluchov » Пет 28 апр 2006 11:33

Smeagol написа:Да де, ама нали се сещаш колко пари струва едно такова бижу??? И ако го спукаш :wavecry 1 Yokohama=2 Fulda (горе долу) :wink:
Не караме Ferarri или Lamborghini, та да имаме нужда от толкова високоскоростни гуми :lol: И "по-скромните" Fulda, Continental и други марки са достатъчно добри, според мен :wink:

Дам, така е. Yokohama и аз съм чувал, че са много хубави, ама май ще трябва да купя само една тогава :lol:

Потребителски аватар
karrr
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот karrr » Сря 17 май 2006 13:43

Без претенции за разбирач аз приятелски бих ви посъветвал за Barum :idea:

Те са част от Continental, made in Germany от много добър материал.
Зимата карах с тях и сега взех летни - за друга марка няма да помисля (освен ако не е YOKOHAMA може би) :lol:

Все пак що е немско - все е качествено, успех в избора и дано не ти се налага да изпробваш 50те сантиметра!

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 17 май 2006 13:59

а дали от 28 април до днес не са минали по4ти 3 седмици!!!!

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Сря 17 май 2006 20:01

Зимната фулда са хубави гуми,но...ако ги караш лятото са доста шумни...ще ги махам май :roll:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 май 2006 20:05

Аз карам от две седмици с Continental ContiPremiumContact 2 - преди това бях с Barum Bravuris - мога да ви уверя, че разликата е ОГРОМНА :) С новите гуми на мокро спирам леко по-добре отколкото със старите на сухо. Отделно возят доста по-комфортно от Барума, което ме изненада положително. Минуса им е, че нямат борд да пази джантата, докато май на Барума това му беше единственото предимство.

Цената е поносима - около 125 лв за 195х50х15; при положение, че Барума е около 90 със същите параметри.

Потребителски аватар
mkluchov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mkluchov » Чет 18 май 2006 8:42

Ами.. при мен се обърнаха малко нещата, щото се оказа, че не могат да ми намерят същите фулда като миналата година и тогава реших, че тъй и тъй щом ще са различни, ще си взема GoodYear HydraGrip. За сега съм много доволен. Спират много добре и на мокро и на сухо, а си имат и борд да пазят джантата. Все пак за сега съм ги карал само в София и може и преценката ми да не е съвсем добра, но ще видим като поизлезна някъде как ще се държат. :)

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Чет 18 май 2006 15:59

mkluchov написа:Ами.. при мен се обърнаха малко нещата, щото се оказа, че не могат да ми намерят същите фулда като миналата година и тогава реших, че тъй и тъй щом ще са различни, ще си взема GoodYear HydraGrip. За сега съм много доволен. Спират много добре и на мокро и на сухо, а си имат и борд да пазят джантата. Все пак за сега съм ги карал само в София и може и преценката ми да не е съвсем добра, но ще видим като поизлезна някъде как ще се държат. :)

Много ясно. Fulda-та, където си ги имаш вече са стари като модел :wink: Аз също си взех Goodyear Hydragrip 185/60/R14 за 133 лв. бройката :) За момента оплаквания нямам, пък съм карал не повече от 1000 км. с тях. Дано имам късмет, както и ти :D

Потребителски аватар
mkluchov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mkluchov » Чет 18 май 2006 16:26

Smeagol написа:Дано имам късмет, както и ти :D

Наистина, дано се окажат добри. :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”