Голф 3 95та година 1,6 101 коня
-
justintmbrl
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 95та година 1,6 101 коня
искам да попитам, защото мисля да купувам кола с такъв двигател, като цяло сполучлив ли е моторът ? има ли нешо, по - специално, което трябва да се види, преди да го купя ? Не съм запознат, за това питам. Ии този двигател слагат ли го на 4ките или е само на 3ката ?
Мерси..
Мерси..
Последна промяна от justintmbrl на Вто 20 апр 2010 17:18, променено общо 1 път.
Re: Голф 3 95та година 1,6 16v 101 коня
Има писано много по питането ти.
Пробвай с търсачката.
Има и при 4ките 1.6 74Кв, но мотора не е същия който слагат при 3ките, все пак е нова генерация кола.
Пробвай с търсачката.
Има и при 4ките 1.6 74Кв, но мотора не е същия който слагат при 3ките, все пак е нова генерация кола.
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Всяка кола сама за себе си.Всичко зависи от подръжката на предишния собственик.Но 1-во не е 16В (на голф 4 е 16) твоя е обикновен 8в с пълна инжекция. А какво да гледаш преди това и сам да си направиш извода каква кола купуваш viewtopic.php?f=59&t=44612&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE+%D0%B4%D0%B0+%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%BB
П.П Разгледай и се опитай да запомниш какво да правиш при оглед и пак казвам извади си изводи каква ти е колата
П.П Разгледай и се опитай да запомниш какво да правиш при оглед и пак казвам извади си изводи каква ти е колата
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Но 1-во не е 16В (на голф 4 е 16) твоя е обикновен 8в с пълна инжекция.
П.П мисля , че по-горе съм го написал правилно
П.П мисля , че по-горе съм го написал правилно
- Lubo 85
- Автомобил: vw golf MK3
- Двигател: AFT 1996
Със сигурност не е 16В
- qzeN
- Автомобил: Golf 3_Golf 6
- Двигател: AFT_CHGA
Аз съм с такъв вече година и не съм имал никакви проблеми с двигателя. Влияе се повече от електрониката. Ако си решил да слагаш газово е за предпочитане газов инжекцион, който е по скъп. Всичко опира до късмет и до колко запазен е автомобила. Тези автомобили обикновено са ГТ изпълнение и вървят с почти всички екстри. Обърни внимание на ел. стъклата, защото са проблемни (поне моите задните вече заминаха). Колкото до двигателя аз съм напълно доволен
И все пак зависи от колата с какъвто и двг да е ако е пазена и поддържана ще останеш доволен
И все пак зависи от колата с какъвто и двг да е ако е пазена и поддържана ще останеш доволен
-
justintmbrl
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 95та година 1,6 101 коня
добрем, разбрах тука някои неща, имам едно основно питане - всички ли имат поне един еърбег или ги има някои, които нямат нито един. защото този, който гледам е без еърбеци и волан, който съм виждал само на няколко 3ки, ето го и него :
garage.php?mode=view_image&type=garage_gallery&image_id=9566
това не е волана на колата, но е същия, в друга 3ка, с разликата, че оня в голф-а, който съм харесал е буквално като нов, за това имам съмнения. мерсии.
garage.php?mode=view_image&type=garage_gallery&image_id=9566
това не е волана на колата, но е същия, в друга 3ка, с разликата, че оня в голф-а, който съм харесал е буквално като нов, за това имам съмнения. мерсии.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Еми колега 1.6 АЕК и другите му братчета ги има също и в GL изпълнение, което ще рече че може и да изглежда по този начин.
Ако е възможно дай малко снимчици и ще ти кажем какво точно изпълнение е.
Отговорът на твоят въпрос е ДА може и да няма Airbag и т.нар. бордови копютър. Въпрос на екстри е.
Поздрави и успех в покупката и избора.
Ако е възможно дай малко снимчици и ще ти кажем какво точно изпълнение е.
Отговорът на твоят въпрос е ДА може и да няма Airbag и т.нар. бордови копютър. Въпрос на екстри е.
Поздрави и успех в покупката и избора.
-
jordan_hs
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам такава купих я преди 2 години само че моита е 96 година сложих и газов инжекцион и повярваи ми струва си всяка стотинка.Минал съм 35000 км и сам сменял само масло,ремак,саединител и една гарнитура за 20 лева .Но както казват всичко е според колата аз моита я зех на барзо без мноо мноо да гледам щот и не разбирам.Много ми хареса и я грабнах всичко е късмет.Успех
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Колега, можеш да разчиташ на помощ при избора. 
Дай да видиме какво ти предлагат или си намерил....

Дай да видиме какво ти предлагат или си намерил....
-
justintmbrl
- Автомобил:
- Двигател:
нямам снимки на колата, колата е при търговец на Горубляне, преди и баща ми се занимаваше с тия работи, продавачът му е стар приятел, но все пак в днешно време приятели почти няма, интересите са повече. А бащата си каза - за тоя мотор нищо не знам. Ии за това реших да питам тука, като цяло колата няма нито една забележка, като нова е отвън и отвътре, с една минимална драскотина на предната броня в дясно, притеснява ме обаче, че на предните фарове - нa единия пише DEPO, на другия Bosch, а май трябва да са Hella, както отзад - и двата отзад са Hella. В другиден ще заведа познат тенекиджия да я огледа хубаво и после ше я карам в сервиз и там да я прегледат. Смятам, че майсторите, ако кажат " Взимай " няма да сбъркам, кво ше кажете ? Като цена ми искат 3000лв, на 190 000км пише, че е, ама ... то па сичките са на по толко.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не бързай със избора на кола, ако не ти е наложително! Щом един от предните фарове е различна марка, значи 100% колата е имала удър. Но какъв точно никой неможе да каже, може при 120км/ч някой камъче да е спукъл стъклото и само то да е сменено.. но това е само пример.. И да я откараш при майстор, да си каже мнението, той ще ти каже "Няма проблем, кой бяга от 50 лева"
По-добре си потърси друг автомобил, но това е мое мнение..
п.п Ако търсиш кола която да караш на ГАЗ/МЕТАН, 101коньовия Голф не е за теб, вземи си 1,8 абс
По-добре си потърси друг автомобил, но това е мое мнение..п.п Ако търсиш кола която да караш на ГАЗ/МЕТАН, 101коньовия Голф не е за теб, вземи си 1,8 абс

Колега потърси си някоя от форума.
Този който ти преглага приятеля на баща ти, не ми харесва, само по описание.
Щом казваш, че фаровете са депо и бош, означава, че е с една светеща секция и единия е сменян.Волана е супер олдскул,седалките... просто е нисък клас на обурудване.
Вземи се загледай в тази - Golf 3 GT 101 PS - газов инжекцион - Recaro - има АГУ/ГИ, въздушни възглавници, хубави седалки, хубави фарове, стопове.
Има и други в "продава" в които може да се огледаш.
Успех и да се похвалиш.
Този който ти преглага приятеля на баща ти, не ми харесва, само по описание.
Щом казваш, че фаровете са депо и бош, означава, че е с една светеща секция и единия е сменян.Волана е супер олдскул,седалките... просто е нисък клас на обурудване.
Вземи се загледай в тази - Golf 3 GT 101 PS - газов инжекцион - Recaro - има АГУ/ГИ, въздушни възглавници, хубави седалки, хубави фарове, стопове.
Има и други в "продава" в които може да се огледаш.
Успех и да се похвалиш.
Последна промяна от blinder на Вто 20 апр 2010 19:01, променено общо 1 път.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
В допълнение бих казал, че различни фарове на кола нов внос ме навеждат на разни мисли за удари отпред....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”