Знаете ли дали тази ниша дето е над чекмежето <не знам как иначе да го нарека> с пепелника и запалката се сваля по някакъв начин или направо се кърти? за Г2 става въпрос
10Х
Барче Golf 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:47, променено общо 1 път.
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
niksisoft написа:Не се сваля. Реже се. Какво си решил да правиш. Аз имам идея да си сваля ЦД-то там но се притеснявам да не се пълни с пепел
Баш за ЦД съм се наточил

Аз поне няма да се притеснявам за пепелта. Избягвам <доста успешно засега

GOLFER е дал друг вариант

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблеми за слушането. Прекъсва само ако дупката е бая голяма. И си продължава от там от където е спряло. Начи на 100 километра да ми прекъсне 2 пъти. От лятото съм с него. До морето, непред назад.... Ама и ЦД-то е хубаво. Плекстор. Верно че преди него изгорих, почертавам изгорих 2. ама щото им обътках плюса и минуса
Много са чувствителни на тая тема ЦД-тата
Ама и те нямаха проблеми с дупките.. Те пук си имаха едни тампони на шасито дето обират веибрациите. Бяха LiteON.
Ако някой е навит и той да се пробва да си търси такова с плей бутон. иначе няма как да се подкара. Стабилизатор за 5V Може преди него да върже един за 9 да се разпределя пада на напрежение между 2-та <това не знам дали е така със сигурност. цитирам какво са ми казали> Аз съм само с един за 5 волта ама на радиатор. Един усилвател и готово. Само трябва кабелите му да се хубави и с ширмовка, че много обира от бобината индукцията:)

Ако някой е навит и той да се пробва да си търси такова с плей бутон. иначе няма как да се подкара. Стабилизатор за 5V Може преди него да върже един за 9 да се разпределя пада на напрежение между 2-та <това не знам дали е така със сигурност. цитирам какво са ми казали> Аз съм само с един за 5 волта ама на радиатор. Един усилвател и готово. Само трябва кабелите му да се хубави и с ширмовка, че много обира от бобината индукцията:)
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Барче
Bojo написа:Знаете ли дали тази ниша дето е над чекмежето <не знам как иначе да го нарека> с пепелника и запалката се сваля по някакъв начин или направо се кърти? за Г2 става въпрос
10Х
Хора, преместих ЦД-то. Стана супер. Не прекъсва. Който е идвал или е от Хасково знае какви са пътищата наоколо. Само дето малко стърчи от бар4ето

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:47, променено общо 1 път.