Проблем с автоматичен режим за вдигане на ел.стъкла!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с автоматичен режим за вдигане на ел.стъкла!

Мнениеот PagocmuH » Пон 05 апр 2010 22:22

Оххх не знам но карам пасаат 2000г заключва без проблеми но стъклата ги вдига само и единствено когато заключвам и задържа ключа в ключалката

По друг начин не иска да вдига стъклата,пробвах и с двата ми ключа пак начина е само един :banghead:

jordan_r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordan_r » Вто 20 апр 2010 17:21

Значи,когато си свалял машинката за прозореца да смениш или както каза да смениш щипките на прозореца и си откачил буксата от машинката се е изтрила паметта.Повечето пати става,като обучиш ключето на ново.То става,като задържиш натиснато ключето парво в горно положение 20 - 30 сек и после в долно положение 20 -30 сек.Ако не стане пробвай обратно долу - горе.Успех!

rurny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rurny » Пон 26 апр 2010 14:13

Здравейте!
Аз имам проблем, които сте засегнали в тази тема и той е свързан именно с копчетата за ел.стъклата.
Като си купих полото и нямаше проблем с тия ел. стъкла, но минаха една две години и започнаха да отказват да се отваряи и затварят.
На дясната врата сега се смъква и вдига, а на шоферската не работят и двете копчета. Кажете ми какво да си купя точно. Нови копчета или някакъв спрей, с който може да пръсна и да дава по-добър контакт? Три пъти посещавах сервиза Автоелектроника и трите пъти ми вземат пари и нищо :screwy
След като се развиках на 4-я път ми казаха да си купя копчета, но дали е така вече незнам дали да им вярвам.
Има ли някой втора ръка да пробвам, за да не купувам чисто нови за проба?
Ако имате идеи пишете: vanya3@gmail3.com

Потребителски аватар
staff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот staff » Вто 27 апр 2010 14:44

колега, а въобще машинката на левия ти ел прозорец работи ли? аз сменях копче на шоферската врата, че беше се окислило от вода. 33 лв беше цената. купих го от официалния дилър нa VW. никъде другаде не можах да си намеря. само оригинално. а инъче бих ти дал старото си, но както се досещаш не работи :) а и нз дали го пазя.

Потребителски аватар
BLADE8209
Автомобил: Polo 6N2 2001
Двигател: AMF + remap

Мнениеот BLADE8209 » Вто 27 апр 2010 19:23

И аз да кажа някои неща. Когато си взех Поло-то то не сваляше стъклата автоматично до долу (на втора степен на ключа) после пробвах нешто по колата (дали има комфорт модул с задържане на ключа) и воала нещо стана и почна да работи, наскоро колата бе на майстор и там са разкачали акомулатора и натискам аз копчето а то прозореца не слиза егати шах с пешката и тогава се сетих че най вероятно трябва да заклуюча колата с ключа и да задържа и ето след това всичко си е ок. Дано да е такак както го казвам а да не е била някаква случайност и да помогна на някой колега :applause:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Вто 27 апр 2010 21:33

ДА .. трябва да се обучи копчето след смяна, за да сваля отгоре до долу в автоматичен режим, и да вдига съответно!

:да:

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Вто 27 апр 2010 21:34

Еее да но аз задържам ключа в ключалката,но не се оправя ...... и не иска с дистанционното да ги сваля и вдига,а сключа си бачкат всеки път :banghead:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”