Имат ли право полицаите ...
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Имат ли право полицаите ...
да ме засичат с цивилна кола която даже не беше със софииска регистрация и да светкат с фарове за да им спра? Мога ли следващия път да ги отнеса вместо да им спирам? Щот чак се учудих какво става като ме засекоха. Нито буркан имаха нито стоп палка. Светкат и мигат с фарове и махат с ръка срещу мене за да спра. Егати простотията. Хахаха

-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ами то и аз съм си виновен щото карам без преден номер ама и тва тяхното е е....и нахалството вече. Преди като ме спряха беше с патрулна кола пуснаха буркан и леко сирената и тогава ме засекоха. Ама тва с цивилна кола да светкат насреща и като видях няква тъпа регистрация О хххх незнам ти ква викам тия нещо не са в ред и щях да ги мачкам. А между другото май беха менте ченгета що викат от 6-то районно сме ама униформите им ми се сториха доста странни. В смисъл приличаха повече на митничарски униформи едни такива недодялани отколкото на полицейски. 
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:без номер си 3 месеца без книжка...имай го предвид следващия път, отделно е глобицата
Абе не могат как ще ми я земат от такова спиране? Те тия манафи даже май нямаха и значки. Само некви смотани униформи и докато ги позная кви са се тренчих 2-3 минути. Истинските куки с патрулката не са ме спирали нито един път и вече се чуда дали няма пък некви менте ченгета ушили си костюмчета за по 20 лева и спират хората да ги изнудват.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”