издирват се свидетели

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Re: издирват се свидетели

Мнениеот Bubetooo » Сря 21 апр 2010 17:01

Бобка сориии,добре че сестра ти е добре и всичко е наред....Аз в 7 часа минах от там,да бях се забавила малко да го пребия оня идиот на място както и се кара.... :banghead:

пс:А не може ли да съм минала към 9:30 от там? :roll:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 21 апр 2010 17:13

Bubetooo написа:пс:А не може ли да съм минала към 9:30 от там? :roll:

ами не ,защото не знаеш номера на колата.
той това му трябва.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 21 апр 2010 17:35

Бо, като няма номер, кола и модел става супер трудно. Ако имаше нещо поне мъничко шях да ти го намеря този хубавец :lol: Поне ако момичето си спомня накъде е тръгнала колата, виж на следващаото кръстовище има ли камери. Но и да има едва ли някой ще ти даде да гледаш записа от деня и часа в който е станал инцидента. Отделно, че повечето камери на фирмички в района са охраняващи, а не записващи.
Само свидетел ти трябва, другото е губене на време и нерви.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 21 апр 2010 17:57

Единственото нещо , което мога да направя е да попитам продавачката на билети (или вестници не съм сигурен) дали е видяла нещо , защото живеее под нас. Съжелявам за случката , и все пак си мисля , че някой съвестен човек му е записал номера на колата . Лично аз в телефона имам 12 "notes" , които са номера на коли. Един ударил тоя на паркинга пред работата , друг пред вкъщи , трети се бие ..... мисълта ми е , че от тия 12 бележки 8 съм ги използвал по предназначение , тоест помогнал съм малко или много на хората , пострадали от всеки един идиот. Ще пиша , ако има някаква информация :beer

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 21 апр 2010 20:38

http://www.citroen-bg.net/forum/viewtop ... =4&t=37006

Направили са темата важна управата в Цитрон форума.
Боби, дано се намери свидетел, че тоя медувременно може да удари и друг човек

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 21 апр 2010 21:28

Благодаря ви колеги! Днес съм разпитал всичко живо наоколо + 20-тина маршрутни шофьори. Продавачките съм ги разпитал с изключение на едната смяна(сутрешната) на билетите. Никой нищо не знае. За съжаление наистина нямам абсолютно никаква идея за колата с изключение, че е светла на цвят. Но уплаха при сестра ми е бил прекалено голям, че да запомни каквото и да било. На сестра ми и няма абсолютно нищо с изключение на една лека синина, слава на бога.

Цялата случка е следната, тя слиза от маршрутката която идва от Младост и слиза на червен светофар съответно зелен за пешеходците. Тя тръгва да пресича, в момента в който застава пред едната кола на светофара(насрещна посока от която идва), пешеходния светофар светка червено и тя тръгва да тича. В този момент той/тя от вътрешната(дясна лента) се изтрелва и я помита през капака, тя пада на тротоара, а колата се изравнява с нея, отваря се вратата и се почват псувни по неин адрес, и с мръсна газ и пилене на гуми колата потегля от местопрестъплението и изчезва безследно за сега.

Не сме ходили в Пирогов и не сме го пускали в полицията, защото няма на какво основание. Аз го търся!

Още веднъж ви благодаря :обичам ви големи сте :bowdown

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 21 апр 2010 22:24

Бобка,пусни листове с това което е станало...И ги разлепи из Лесотехническия университет и около него...Може някой да се сети нещо...И да ти се обади... :deal

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 21 апр 2010 22:26

из Лесото се предава от уста на уста вече, така ми каза сестра ми току що

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 21 апр 2010 22:30

Bobi_S13 написа:из Лесото се предава от уста на уста вече, така ми каза сестра ми току що

Друго е да го има написано и разлепено около университета... :deal

И покрай самия него-на спирката,на сфетофара и тн... :да:

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Сря 21 апр 2010 22:56

Заслужава да го вържа за теглича,да го повлача насам натам и после да го накарам да си плати за возенето.Същото както той е бил виновен,а се кара на жената.

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Чет 22 апр 2010 7:10

Bobi_S13 написа:.... Тя тръгва да пресича, в момента в който застава пред едната кола на светофара(насрещна посока от която идва), пешеходния светофар светка червено и тя тръгва да тича. В този момент той/тя от вътрешната(дясна лента) се изтрелва и я помита през капака, тя пада на тротоара, а колата се изравнява с нея, отваря се вратата и се почват псувни по неин адрес, и с мръсна газ и пилене на гуми колата потегля от местопрестъплението и изчезва безследно за сега.

Първо, наистина съжалявам за случката със сестра ти и слава богу, че всичко се е разминало ( поне що се отнся до телесни наранявания). За съжалени обаче, такова ни е скапаното законодателство. Кой крив и кой прав незнам, но по това, което си описал , си мисля, че шофьора не е токова виновен, колкото го изкарваш! Едва ли се е върнал назад за да я опсува, пък и тя трябва да е ГОЛЯМА късметлийка за да се отърве без телесни наранявания. Сам си прецени с каква скорост е карал ! Нека не забравяме, че на пътното платно ВСИЧКИ сме учасници в движението. Но , напуснал ли е местопроишествието , не би трябвало да се води никакво раследване, а веднага да му се присъди вина за случката. Това е просто нечовещина. При такава ситуация, независимо от телесните наранявания, адреналиновият шок , държи човек в кондиция и след няколко минути рухва. Баси идиота, може ли да си замине без въобще да се увери , че тя е добре :beat_butt2
ПП: При мен един, излизайки зад спрял в дясната лента автомобил, тичайки се заби странично в колата. Ако бях 2 метра по-назад сигурно щях да го прегазя :horror: , а карах с 50 . Повярвай ми , въобще не можеш да реагираш. Разбира се аз не съм отпрашил, а исках да го карам вболницата , смо че ...той ме опсува :shock :roll:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 22 апр 2010 7:53

Говорих с жената , която сутринта е продавала билети...нищо не е видяла за съжаление. Казал съм на един приятел да разпита по Лесото (там учи) успех :beer

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Чет 22 апр 2010 8:08

Както казаха колеги в една друга тема - Оня отгоре вижда всичко... Важното е, че е живо и здраво момичето. А шофьорът ще си плати... рано или късно.

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Чет 22 апр 2010 10:21

Много съжалявам колега за случката, важното е че сестра ти е добре. За съжаление на тоя светофар постоянно се минава на червено или тръгват на такова. Автобусите и маршрутките примерно почти винаги го подминават... След работа ще мина през пазара да видя и там дали знаят нещо, че някои от продавачите ги познавам.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 22 апр 2010 11:47

ако бях аз щях първо да се обади в полицията, нека го има записано. те ако искат ще го намерят, а че няма на какво основание не е така, ако нямаше основание и ти не би го търсил... второ, случва се понякога като хванат някой, в процеса на боя да си признава и други неща, а така няма какво да признае сега. Ако сестра ти мисли,ч е може да го познае по фейса, много хора пътуват еднакви маршрути по едно и също време, особенно в час пик, нормално е. заседни за 15-20 минути около този час там за 2-3 дни и ако имаш голям късмет и сестра ти може д аму познае мутрата.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”