Bobi_S13 написа:.... Тя тръгва да пресича, в момента в който застава пред едната кола на светофара(насрещна посока от която идва), пешеходния светофар светка червено и тя тръгва да тича. В този момент той/тя от вътрешната(дясна лента) се изтрелва и я помита през капака, тя пада на тротоара, а колата се изравнява с нея, отваря се вратата и се почват псувни по неин адрес, и с мръсна газ и пилене на гуми колата потегля от местопрестъплението и изчезва безследно за сега.
Първо, наистина съжалявам за случката със сестра ти и слава богу, че всичко се е разминало ( поне що се отнся до телесни наранявания). За съжалени обаче, такова ни е скапаното законодателство. Кой крив и кой прав незнам, но по това, което си описал , си мисля, че шофьора не е токова виновен, колкото го изкарваш! Едва ли се е върнал назад за да я опсува, пък и тя трябва да е ГОЛЯМА късметлийка за да се отърве без телесни наранявания. Сам си прецени с каква скорост е карал ! Нека не забравяме, че на пътното платно ВСИЧКИ сме учасници в движението. Но , напуснал ли е
местопроишествието , не би трябвало да се води никакво раследване, а веднага да му се присъди вина за случката. Това е просто нечовещина. При такава ситуация, независимо от телесните наранявания, адреналиновият шок , държи човек в кондиция и след няколко минути рухва. Баси идиота, може ли да си замине без въобще да се увери , че тя е добре
ПП: При мен един, излизайки зад спрял в дясната лента автомобил, тичайки се заби странично в колата. Ако бях 2 метра по-назад сигурно щях да го прегазя

, а карах с 50 . Повярвай ми , въобще не можеш да реагираш. Разбира се аз не съм отпрашил, а исках да го карам вболницата , смо че ...той ме опсува