Реметализатор РиМЕТ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
marinskikt
Автомобил:
Двигател:

Реметализатор РиМЕТ

Мнениеот marinskikt » Пон 15 май 2006 15:40

Колеги какво ви е мнението за тази съставка? Някой изпробвал ли я е, върху своя автомобил?
http://www.motorspower.com/main.htm

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 15 май 2006 16:16

онзи ден реших да загубя 2-3ч. в четене на стотици мнения в нета за всякакви модификатори и обобщеното мнение до което стигнах е че този вид добавки се слагат само ако така или иначе вече мислиш за ремонт и това е последното което опитваш за да закрепиш нещата иначе си е загуба на средства и излишен риск,но това е моето мнение и не ангажирам никого с него :!:

marinskikt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marinskikt » Вто 16 май 2006 10:12

Явно няма колеги, които да са използвали тази съставка. Съгласете се, че голяма част от нас карат автомобили на доста километри и това средство би ни помогнало, ако е качественно разбира се.

Жалко, че не се отваря ценовата листа за да се прецени и от "паричната" страна.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 16 май 2006 10:13

аз използам Универсален модификатор - работи както е описано без преувеличение

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 16 май 2006 10:21

За модификатора не знам ама тоя реметализатор е пълна глупост според мене. Първо да не говорим че цилиндъра не се износва както е на схемата за действие с дупки в него :shock :shock :shock и второ това нещо едва ли може да запълни износването което е почти равномерно и в горния край където не трият сегментите се получава ръб. :wink: :lol: 8) :o

marinskikt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marinskikt » Вто 16 май 2006 13:24

Цената на един флакон за бензинов двигател е 20 лв. + доставка. Като сума е ОК. Обаче дали върши работа????

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 16 май 2006 13:33

Ех защо ли не купувам и аз такива чудеса ами давах пари за сегменти и цилиндри на мотора си? :lol: 8) Това е глупост хора не се излагайте. :wink: Още като им видя е-меила в yahoo.com и този надпис разработка на руската военна промишленост горе ми става ясно колко е качествено. :lol: 8) :lol: :o

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 16 май 2006 19:07

Stivi написа:онзи ден реших да загубя 2-3ч. в четене на стотици мнения в нета за всякакви модификатори и обобщеното мнение до което стигнах е че този вид добавки се слагат само ако така или иначе вече мислиш за ремонт и това е последното което опитваш за да закрепиш нещата иначе си е загуба на средства и излишен риск,но това е моето мнение и не ангажирам никого с него :!:
Здрасти Стиви - надявам се не си пропуснал http://www.bobistheoilguy.com/ -пише си за основните видове добавки към маслата!Лично аз експериментирах с MoS2,но и за него в нета има много противоречиви мнения относно ефекта!Така,че всеки е свободен да си прави експерименти,но няма добавка, която да замени основния ремонт-това е 100% сигурно!

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 16 май 2006 20:30

Ами да предположим че имаш перфектен мотор,не е ли хубаво профилактично да му сложиш за да го запазиш по дълго перфектен :wink: п.п Виждал съм ги по магазините за авточасти по 8лв. вървят :wink:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 16 май 2006 20:56

rusiq_24 написа:Ами да предположим че имаш перфектен мотор,не е ли хубаво профилактично да му сложиш за да го запазиш по дълго перфектен :wink: п.п Виждал съм ги по магазините за авточасти по 8лв. вървят :wink:
Като му слагаш качествено масло и го сменяш навреме и не вкарваш постоянно двигателя в критични обороти се обезсмисля профилактиката чрез добавки!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 16 май 2006 21:18

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 18 май 2006 14:53

Олеее, баси ужаса, и като знам руснаците с какъв кеф и педантичност правят тестовете .. А аз точно сложих една добавка в скоростите че ми вие основния лагер - освен че вече сутрин едвам тръгвам друг ефект няма и сега се чудя да зема да сменя маслото пак ли кво ли .. Вярно добавката беше LUX някаква американска уж .. ма да не земе да ги преебе повече вместо да се оправят .. тц тц тц.. Дайте някъв съвет.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 18 май 2006 15:02

веселин написа:
Stivi написа:онзи ден реших да загубя 2-3ч. в четене на стотици мнения в нета за всякакви модификатори и обобщеното мнение до което стигнах е че този вид добавки се слагат само ако така или иначе вече мислиш за ремонт и това е последното което опитваш за да закрепиш нещата иначе си е загуба на средства и излишен риск,но това е моето мнение и не ангажирам никого с него :!:
Здрасти Стиви - надявам се не си пропуснал http://www.bobistheoilguy.com/ -пише си за основните видове добавки към маслата!Лично аз експериментирах с MoS2,но и за него в нета има много противоречиви мнения относно ефекта!Така,че всеки е свободен да си прави експерименти,но няма добавка, която да замени основния ремонт-това е 100% сигурно!

Едно приятелче има алфа и лапа много масло, мисля че нещо от сорта на литър за 2000-3000км, маслото му в момента е смесица от 2-3 вида масла, 3-4 добавки за повишаване на компресията(всякакви каквито е намерил да се продават) и 2 литра масло Лики Моли с MoS2, като каза че ефекта от последното е най-голям.Просто е доливал всичкия този буламач(следкато мотора го изгори) с Лики Моли и до момента е долял 2 литра, почнала е да гори по-малко масло и да държи доста по-голямо налягане на маслото, защото и това му е било голям проблем :shock

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 15:14

Ами от стар двигател не става нов пък било то и с добавки разработвани на Марс от NASA. :) mhihi :lol: хахахахаха

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 18 май 2006 15:17

blacki написа:Ами от стар двигател не става нов пък било то и с добавки разработвани на Марс от NASA. :) mhihi :lol: хахахахаха

Много точно казано :!: Тия добавки са за хора, които нямат време да правят основен ремонт, а колата им трябва за още 1-2 месеца :wink: А някои се правят на таксиджии и карат докато няма компресия да върви :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”