Сервизен надпис
-
nedyslavov
- Автомобил:
- Двигател:
Сервизен надпис
въпроса ми е как да изчистя сервизния надпис,маслото го смених преди 3 дни,предния път смених маслото във фолцфаген и те изчистиха надписа.Полото е модел 2005г.1.2S70.
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сервизен надпис
Ако имаш книжка с инструкции за експлатация там го пише, а ако нямаш, някой колега със същото Поло ще трябва да каже.
- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
това трябва да свърши работа
успех
успех
Колеги здравейте.като че ли не е точно тук мястото за моя въпрос но е наистина изненадващо и трвожно.става дума за лампичка която ми светна на таблото .в формата на двигател като че ли е и с гръмотевица- пише CHECK на нея отдолъ.много ви моля кажете какво е това защото събота тръгвам за сватба в силистра а с тази лампичка която светна се кахъря много.Моля помогнетеее
Колата е поло 1.4 16V 2001г.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluepolo написа:Колеги здравейте.като че ли не е точно тук мястото за моя въпрос но е наистина изненадващо и трвожно.става дума за лампичка която ми светна на таблото .в формата на двигател като че ли е и с гръмотевица- пише CHECK на нея отдолъ.много ви моля кажете какво е това защото събота тръгвам за сватба в силистра а с тази лампичка която светна се кахъря много.Моля помогнетеее
Означава да провериш двг - отивай на диагностика преди път /там всичко ще си каже/
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”