kakyra написа:Кажи на приятеля ти, като сложи обикновенна газ, да си няма проблеми да кара 2 дена на газ 1 набензин. Това е сигорен начин. Двигателя се задръства не се впръсква равномерно газта както бензина с инжекторите и идват много проблеми. Преди да слагам ГИ и аз мислих да слагам обикновенна но реших, че за 400лв. не си заслужава да си преебавам колата. Много съм доволен от ГИ-то и мога да ти кажа, че понякога ми се струва, че на газ върви мн. по- добре от колкото на бензин. Компютъра на ГИ-то прави магии. А това за 2/1 горивата, питах много познати който се занимават с газови глупости, та от 10 човека 1 да ми е казал, че няма да има проблем, а другите по този начин.
IANSTO написа:... Това дали ще е с обикновена или с газов инжекцион за бензиновите инжектори няма никакво значение ! И при двата случая те не работят когато колата се кара на газ ... [/color]
IANSTO написа:kakyra написа:Кажи на приятеля ти, като сложи обикновенна газ, да си няма проблеми да кара 2 дена на газ 1 набензин. Това е сигорен начин. Двигателя се задръства не се впръсква равномерно газта както бензина с инжекторите и идват много проблеми. Преди да слагам ГИ и аз мислих да слагам обикновенна но реших, че за 400лв. не си заслужава да си преебавам колата. Много съм доволен от ГИ-то и мога да ти кажа, че понякога ми се струва, че на газ върви мн. по- добре от колкото на бензин. Компютъра на ГИ-то прави магии. А това за 2/1 горивата, питах много познати който се занимават с газови глупости, та от 10 човека 1 да ми е казал, че няма да има проблем, а другите по този начин.
Здравей колега . Теб явно газаджиите много са те наплашили . Това дали ще е с обикновена или с газов инжекцион за бензиновите инжектори няма никакво значение ! И при двата случая те не работят когато колата се кара на газ . А относно карането на газ / бензин в съотношение с някакви дни въобще няма да го коментирам .
Ако можеш да дадеш малко повече информация за газавият си инжекцион ? Нещо като марка , цена ?
п.п. Хубаво е при поставянето на газова уредба да се постави и реле за бензиновата помпа , което да я исключва при работа на газ !
kakyra написа:... точно компа на ГИ-то е като инжектора на бензина...
150 kc написа:IANSTO написа:п.п. Хубаво е при поставянето на газова уредба да се постави и реле за бензиновата помпа , което да я исключва при работа на газ !
Колега незнам кой ти е казал,4е е хубаво помпата да се изклю4ва като работи на газ,но въобще не е хубаво,то4но обратното.Хубаво е да си върти горивото ,ина4е помпата заминава на кино.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта