Приятно изкарване пожелавам на всички, и безавариино патуване

Пийнете едно и за мен и за бялото венто, и уморете тая криза с алкохол, пръжки, нафта и бензин

moncho8920 написа:Направо ви се кефя на ентусиазма и настроението.![]()
Приятно изкарване пожелавам на всички, и безавариино патуване![]()
Пийнете едно и за мен и за бялото венто, и уморете тая криза с алкохол, пръжки, нафта и бензин
cenko1971 написа:Абе момци притеснен съм от времето нямам шатра ... ще се наквася много бързо
Външното сухо от вас вътрешната загрявка от менrespeckt написа:cenko1971 написа:Абе момци притеснен съм от времето нямам шатра ... ще се наквася много бързо
Колега нямаш проблем, при нас винаги ще се намери място за още хора.Само казваш
Реших да предложа да посетим пещерата гарваница известна още като Дупката.Намира се на 10-12 км. от село Крушуна.Представлява дупка в земята с дълбочина 50 метра.Слиза се по метални стълби преминаващи на няколко места през скална маса.
Sasio написа:Колеги нямам си на идея къде е това някъде по софийско или
Dead man написа:Реших да предложа да посетим пещерата гарваница известна още като Дупката.Намира се на 10-12 км. от село Крушуна.Представлява дупка в земята с дълбочина 50 метра.Слиза се по метални стълби преминаващи на няколко места през скална маса.
Аз мисля да се запилея там някъде по обяд.Ако някой има желание да ме придружи-да си планира пиенето по това време...![]()
Мисля че това място трябва да се види.
Който е навит да дойде с мен-да търси катафалката на Мъртвеца...![]()
( Маздата де )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта