проблем с номера на боята
- jimy85
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с номера на боята
Здравейте,след лек сблъсък в една мантинела позадрах задния калник и сега трябва да се боядисва.Проблема е се е изтрила табелката с номера на боята,която е в багажника.Въпроса ми е има ли някакав друг начин да разбера какав е оригиналния цвят,защото маистора каза че щял да гледа да го налучка но аз съм патил вече един път от такова налучкване. От номера на рамата няма ли да стане?Благодаря предварително.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с номера на боята
Значи майстора е пълен г.з.Ако постоянно работи с магазин за автобои,то там хората си знаят работата.Дали ще свалят капака на резервоара или с мострите ще налагат по колата,си е тяхна работа.Ама майстора ти да си е нацелва-да не е ренген или Амон Ра? 

- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като отидеш в магазин, където тонират автобои ще ти кажат каква е - според модела и годината на колата.
За Пловдив мога да ти кажа два магазина, в които съм сигурен че ще ти свършат работа:
Единият е на Пещерско шосе срещу Хеи(до ксенон центъра), а другият е
на Мария Луиза срещу дискотеката Папараци.
Успех!
За Пловдив мога да ти кажа два магазина, в които съм сигурен че ще ти свършат работа:
Единият е на Пещерско шосе срещу Хеи(до ксенон центъра), а другият е
на Мария Луиза срещу дискотеката Папараци.
Успех!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега в повечето магазини за Авто Бои си имат машинка, слагат я на колата и тя отчита боята на колата. Подобна е като машинките в супермаркетите... Все пак не сме в каменната ера да налучкфаме боята на колата 

- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш сервизна книжка, ама истинска, като я отвориш още на първата страница трябва имаш лепната лепенка същата като тая в багажника.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”