95г. произведен, уж регистриран 96г. Колата е с 1 еърбег, клима, абс, ел.пакет, лети джанти оригинални петолъчки на спиидлайн, задно гърне на супер спринт /каквото и да е това/. Взех я с добри зимни гуми пирели линтер спорт. Сега вече е с нови вредерщайн спорттрак 2.
Първите впечетления са ми добри, колата изглежда доста запазена, още ми е трудно да свикна с возията /дръгата ми е вектра б комби/.
Вчера смених ангренажен ремък и ролка, масло + промивка на мотора щото беше ужасно мръсно маслото, всички филтри, смяна на антифриз + промивка на охладителната течност , пак защото беше пълна с някаква гадост - не приличаше на антифирз.
Сега до тук с хвалбите

1.Сложих мотул 15в40, добро ли е за този мотор?
2.От време на време държи не много стабилни обороти на празен ход, даже няколко пъти ми се случи да изгасне при спиране и изключване от скорост, иначе върви доста прилично.
3.Може ли да се вярва на борд компютъра?! Разхода в градско ми варира от 8 и малко нощем с галене на педала до 12 и кусор денем в задръствания и яко газ, това естествено не е обективно щото си играя на по няколко километра го гледам. Още нямам точно засичане на разход щото съм минал към 200 км. Колко да очаквам?
4.Дайте читав сервиз където си ремонтирате колите, че нямам никакъв

5.Как да обезопася халогените? Има ли начин или да очаквам да им пораснат крака скоро време? Съответно не намерих как се регулират?
6.Трябва да свалям фаровете предните, защото единия се е откачил от реглажа, а дргуия му е мръсно стъклото отвътре. Има ли нещо особено при демонтаж и монтаж или всичко е видимо и ясно.
7.Почна да ми дава инс01 при даване на контакт, какво е това и как да го махна, в началото беше инс00. Някакъв инспекшън ли е ?!
8. Ще му слагам газ. И затова ми трябват отзиви и препоръки, както и сервизи.
Предварително благодаря! И съжалявам за дългия пост

Само да добавя, че мотора започва с ADY мисля.