blinder написа:Честито, Саше, много безаварийни и запомнящи се с добро километри.
п.п. давай и за тая да плавим панел на парното
Замислям да и направя топката на лоста да свети

blinder написа:Честито, Саше, много безаварийни и запомнящи се с добро километри.
п.п. давай и за тая да плавим панел на парното
santo_trafficante написа:идеята е че зимата кола със задно на сняг не може да се кара като хората даже и със нови гуми
Stivi написа:santo_trafficante написа:идеята е че зимата кола със задно на сняг не може да се кара като хората даже и със нови гуми
Това го пусни във форума на баварците и после си купи един мнооого голям пакет с пуканки че голямо четене ще паднеА иначе там /във форума/ по мое мнение след като съм разглеждал е че са предимно карачи и много малко правачи/разбирачи
)
Stivi написа:santo_trafficante написа:идеята е че зимата кола със задно на сняг не може да се кара като хората даже и със нови гуми
Това го пусни във форума на баварците и после си купи един мнооого голям пакет с пуканки че голямо четене ще паднеА иначе там /във форума/ по мое мнение след като съм разглеждал е че са предимно карачи и много малко правачи/разбирачи
)
santo_trafficante написа:Stivi написа:santo_trafficante написа:идеята е че зимата кола със задно на сняг не може да се кара като хората даже и със нови гуми
)
няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
Бай Семо написа:santo_trafficante написа:...
Дай някой съвет за зимата, ти с Бенца как процедираш на сняг ?
Мерси батеblinder написа:Бай Семо написа:santo_trafficante написа:...
Дай някой съвет за зимата, ти с Бенца как процедираш на сняг ?
То бенца, нов![]()
Декември ще каже как е.(честита нова кола и на теб, Роска !)
kusho написа:Форумите са различни за да ги сравняваш. Влизам от години и в двата заради е30-ката и вентото ми. Този има повече офф топик раздели, дизелите и АГУ-тата с в отделни раздели (което е добре) и много други разлики. Като цяло този е по-богат на раздели, теми и посетители от на бмв форума, но и там има какво да научиш.
И няма да се плашиш от зимата..от опит го казвам
santo_trafficante написа:няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
lowrider написа:santo_trafficante написа:няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта