Шибедах Г3 - побългарен!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: Шибедах Г3 - побългарен!
познавам не един и двама майстори които са ме съветвали да не си отварям люка, защото на 3ките много се 4упели...аз също съм с шибидах,и да чукам на дърво засега нямам проблем с него,надявам се и да нямам.още преди да си купя кола ме посъветваха да не си взимам такава с шибидах но аз харесвам тази екстра.много се радвам че сте успели да поправите недоизмислиците в завода на "vw".Относно колегата от варна аз също ще те посъветвам да си поиграеш малко и да си поправиш шибидаха сам.аз лично с удоволствие чопля почти всичко по автомобила си и удоволствието от това е несравнимо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как реших и аз моя пробле.Наистина колеленцата на двата палеца бяха износени и изстърваха по време на пребиране и люка се забиваше в тавана .Та какво направих взех една дебела плас маса не знам от какво е но я оформях с шлайфа иначе с пилата беше голям зор значи е издражлива пооформих я оставих по голяма от колвлото и сега даже няма нужда и от гумичката стана перфектно не се засрещат на отваряне а и на преберане държи добре закопчано съжалявам че нямам снимки но ще пробвам да го снимам след като е монтирано
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам проблем , люка ми се дига но после само дясната част прибира , левия водач го бутам назад и се затваря. Демек и моя е повреден нали ?
А как се вади кората и как се слага после ? Нямам гараж за 1 ден ще мога ли да го оправя ?

В един руски сайт имаше описано подробно и със снимки как се сваля водача без да се налага да сваляш целия таван,ама не мога да го намеря.
В грешка съм бил,защо съм останал с впечатлението че не сваляха тавана
Та ето го сайта.
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=49776
В грешка съм бил,защо съм останал с впечатлението че не сваляха тавана

Та ето го сайта.
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=49776
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
ацкия снимков материал , мерси колега 

Колеги вече около година и половина шибедаха не е мръднал!!! Изглежда ремонта е бил успешен 

Godzy84 написа:Колеги вече около година и половина шибедаха не е мръднал!!! Изглежда ремонта е бил успешен
И моя.От както го направихме с нашия лятото не е правил проблеми.Явно мъките и псувните са си стрували

- S_V
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Denzi написа:Godzy84 написа:Колеги вече около година и половина шибедаха не е мръднал!!! Изглежда ремонта е бил успешен
И моя.От както го направихме с нашия лятото не е правил проблеми.Явно мъките и псувните са си стрували
и аз за в момента съм доволен .... работи безотказно
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето и снимките
- Прикачени файлове
-
- Изображение054.jpg (10.23 KиБ) Видяна 3657 пъти
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- petyo_k
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,моя проблем е,че като се опитам да отворя шибедаха,само цъка нещо като реленце и не мърда.Дали е заминало моторчето?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Изчетох темата и разбрах как е можело да предотвратя счупването на моя водач(въпросната гумичка дето се износва), към автора на темата: така ли ти беше счупен водача?
Май на всички е колеги дето са си го ремонтирали им е бил счупен така водача(вкл. и моя)
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Ами в такъв случай като свърша работа, тавана на колата за 5-6 път тая седмица слиза на земята и почвам да ремонтирам водач
Само един проблем ми остана... Как да сваля моторчето от шибидаха, защото не се получава, от стария моторчето слезе със счупване на пластмасовата планка която го държи...

Само един проблем ми остана... Как да сваля моторчето от шибидаха, защото не се получава, от стария моторчето слезе със счупване на пластмасовата планка която го държи...