Фарове
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове
Така си е, нищо притеснително.
Хей колега, не става въпрос за разминаването и поздрава, а при дългите светлини и вдигането лосчето за поздрав дългите светлини увеличава светлината и фаровете са Двусекционни (при дълги светлини светят само крушките за сълги).Защото други колеги обясняваха увеличаването на светлината с светенето на къси и дълги заедно, а аз говоря само за дългите.Благодаря за вниманието, и приятно пътуване с голфчетата 

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен е така като задържа лоста и дългите светят по силно.Ходих при един електричар и тои каза че когато съм на светкавица тока неминава през ключа на фаровете и затова е по силен.И каза 4е ако ми сложи релета ште се оправи проблема.
- swifter
- Автомобил: 1999 Skoda Octavia AGN
- Двигател: 2003 VW Passat TDI AVF
колегата пише ясно "когато карам на дълги",то се разбира,че святят и къси и дълги.Колега и при мен е така и не мога да си го обясня,по някакъв начин достига по-силен ток до крушките когато задържиш лосчето за дългите издърпано...
Сигурно имаш впредвид това:
С промяната на силата на светене на индикатора се променя и силата, с коята светят дългите. Късите светлини не се включват изобщо,а само ако се дръпне лостчето плътно докрай(и щракне).
Някъде във форума бях чел за този "проблем"......
viewtopic.php?p=1450770#p1450770
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
toni70 написа:Хей колега, не става въпрос за разминаването и поздрава, а при дългите светлини и вдигането лосчето за поздрав дългите светлини увеличава светлината и фаровете са Двусекционни (при дълги светлини светят само крушките за сълги).Защото други колеги обясняваха увеличаването на светлината с светенето на къси и дълги заедно, а аз говоря само за дългите.Благодаря за вниманието, и приятно пътуване с голфчетата
Колега,кой казва,че при дълги светлини светят само крушките на дългите?
Светят и късите и дългите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”