enigma79 написа:Който не дойде,много изпуснаВсичко беше отлично,следващия събор вече ще има и един диск само с народно
ISRalien написа:Беше уникално! По-добре и от миналата година!
Видях се с мноооого хубави хора, благодаря на всички, които дойдоха![]()
Пироне![]()
![]()
адмирации за страхотната организация!
Извинявам се ако има нещо! Вчера се умъртвих от алкохол![]()
Изпуснал съм момента с фаровете и синхронизираната музика, щото бях твърде зает да се излагам на хорото...
Евала за 2-та чифта фоерверки и още веднъж честито на рожденниците![]()
Саше, ако си изключиш още веднъж телефона, докато те чакам на дъжда ще го изхвърля![]()
Айде да видим резила по снимките сега
П.П. Хора, стига снимахте коли ебаси!!! Вярно, че сме авто-форум, ама хората са на първо място!
Така или иначе сме ги видели тия коли на живо, дайте спомени за вечерта, защото беше доста безпаметна... За пропусналите - повечето коли ги има на снимки във форума...
bagera написа:ISRalien написа:Беше уникално! По-добре и от миналата година!
Видях се с мноооого хубави хора, благодаря на всички, които дойдоха![]()
Пироне![]()
![]()
адмирации за страхотната организация!
Извинявам се ако има нещо! Вчера се умъртвих от алкохол![]()
Изпуснал съм момента с фаровете и синхронизираната музика, щото бях твърде зает да се излагам на хорото...
Евала за 2-та чифта фоерверки и още веднъж честито на рожденниците![]()
Саше, ако си изключиш още веднъж телефона, докато те чакам на дъжда ще го изхвърля![]()
Айде да видим резила по снимките сега
П.П. Хора, стига снимахте коли ебаси!!! Вярно, че сме авто-форум, ама хората са на първо място!
Така или иначе сме ги видели тия коли на живо, дайте спомени за вечерта, защото беше доста безпаметна... За пропусналите - повечето коли ги има на снимки във форума...
за теб е въпросът "Как беше, прекарахме ли си весело?"
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта