Проблем :) Тресе ми на десен завой...
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем :) Тресе ми на десен завой...
значи си ебе мамата
ще търсия талона на мотора да видя... а на кутията каде да гледам ?
тя може и да е твоята!
в багажника около резервното колело има лепенка с кодовете на мотора и кутията!
в багажника около резервното колело има лепенка с кодовете на мотора и кутията!
Какъв ти беше стария мотор?Ако е бил 1,4 или 1,6 ABU или ABD си смени и късата (лявата) полуоска,защото за 1,8ABS,полуоската е малко по-къса.
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
стария ми мотор е 1.8 ADZ а новия ненам ква серия е ама и той е 1.8 но май е 75 к.с
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, пак смених всичко, тампоните на макферсоните,тампоните на носачите, биалетки, карета и полуоски абе всичко всичко е ново ! и пак ми тресе на десен завой !!! писна ми ! всеки майстор вика сменяй това сменяй онова а то здраво и аз сменям, баси работата.... на десен завой като свивам ми тресе яката, лупа даже и скоростния лост трепери..... а чашките на кутията /дето ляга вътрешното каре/ и те зрави няма луфт няма нищо ! кво ли не смених и не става.... кажете мнение кво да правя
Главина на колелото, откъм което тресе, съжалявам ако се повтарям. Нали мина на ктенд за реглаж?
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
искаш да кажеш лагера ли ? и ако е така нито вие, нито има луфт демек е здрав !!! а и ми е трети шенкел 
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
размени предните със задните гуми и виж как ще е.Поне не струва пари.Може да се учудиш в къв филм се влиза само от едни гуми и джанти.Да не би да имаш някакви проблеми с рейката/само предположение/.
Тва ми се струва че някъде нещо опира във въртяща се част,както го описваш.Или освен да имаш износени планети и сателити на диференциала,та на едната страна да работят лошо..ама тва много масраф да се провери.Опитай с по-ввтините ралти.
Тва ми се струва че някъде нещо опира във въртяща се част,както го описваш.Или освен да имаш износени планети и сателити на диференциала,та на едната страна да работят лошо..ама тва много масраф да се провери.Опитай с по-ввтините ралти.
- cecg
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако оправиш тресенето пиши и сподели какво е аз имам старжене на десен завой и не можим да разберем от какво е но май натоварва дифериндияла признаците са същите като твойте но на мене ми старже viewtopic.php?f=5&t=196229
- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен! Отивам аз в сервиза при едно познато майсторче, той сменя външно каре на един фият и като извади новото каре от кутията, започна да го разглежда.... много е стегнато,несе движи - връщай го казва на клиента ...... аз го загледах същото като моето ново което аз взех
и му обяснявам,че и мойто е такова, та естествено ме накара да си го сваля да го види, е видя го и ме прати да си взема едно втора употреба за 10 лв, взех си и даже с 3 месеца гаранция!!! смених го и всичко се управи ! Та така с чисто новото каре ! а смених цялата предница 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”