Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - niksi и Мишо
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Мишо, че се занимава с "прасето" ми. Че все пак си е Голф 2 с характер
Жив и здрав 
-
orlin.ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
Хиляди благодарности на Мишо за Полото! Просто нямам думи

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Айде още един доволен клиент
(не за първи път)
Значи , благодаря на Ники , Мишо и компания за свършената работа по колата. Да ви кажа , това са едни от малкото хора на които им имам доверие и бих си оставил колата за по-голям период от време. Това го казвам за тези (незнам дали има вече такива) , които не са се възползвали все още от услугите им. Това са хора , които няма да гледат как да ти вземат парите , или да те накарат да купуваш и подменяш части , от които евентуално може да се оправи проблема. Това са хора , които работят до късни часове (пример от вчера около 22:00ч.) , работят съвестно и знаят какво правят. И за последно , радвам се , че го има форума , защото покрай него се свързах с тях.
И само да спомена , изпратил съм им 4 човека , които са доволни от свършената работа по колите им. Поздрави
П.С.
Днес , като отивах да си взимам колата преброих 8 голфа около сервиза
Значи , благодаря на Ники , Мишо и компания за свършената работа по колата. Да ви кажа , това са едни от малкото хора на които им имам доверие и бих си оставил колата за по-голям период от време. Това го казвам за тези (незнам дали има вече такива) , които не са се възползвали все още от услугите им. Това са хора , които няма да гледат как да ти вземат парите , или да те накарат да купуваш и подменяш части , от които евентуално може да се оправи проблема. Това са хора , които работят до късни часове (пример от вчера около 22:00ч.) , работят съвестно и знаят какво правят. И за последно , радвам се , че го има форума , защото покрай него се свързах с тях.
И само да спомена , изпратил съм им 4 човека , които са доволни от свършената работа по колите им. Поздрави
П.С.
Днес , като отивах да си взимам колата преброих 8 голфа около сервиза
- hashashin_BAC
- Автомобил:
- Двигател:
Просто отново нямам думи
Счупи ми се бензиновата помпа на сред пътя,звънах на Ники, в 20;30 вечерта,Малко са хората който биха се разкарвали за каквото и да било(за което съм им супер благодарен,момчетата даже и пари не ми искаха
супер пичове са).момчетата дойдоха след 5 мин вече палеше на гас колата, та успчх и да се прибера.
на другият ден им я закарах оправиха ми помпата и двете ел стъкла за няколко часа, вече и корите не ми скърцат прозорците не пищят, всичко е точно и на бензин пали колата
.
Много съм доволен от работата им и отношението
, и винаги който ме пита каде да иде, винаги ще ги пращам в ГЕРМАН
Надявам се всички да правят като мен, след като момчетата работят отлично, трявба да им пращаме клиенти
Мерси много на Ники и Мишо
Най-добрите да ви кажа е малко
само при тях ще ходя
Счупи ми се бензиновата помпа на сред пътя,звънах на Ники, в 20;30 вечерта,Малко са хората който биха се разкарвали за каквото и да било(за което съм им супер благодарен,момчетата даже и пари не ми искаха
супер пичове са).момчетата дойдоха след 5 мин вече палеше на гас колата, та успчх и да се прибера.на другият ден им я закарах оправиха ми помпата и двете ел стъкла за няколко часа, вече и корите не ми скърцат прозорците не пищят, всичко е точно и на бензин пали колата
.Много съм доволен от работата им и отношението
, и винаги който ме пита каде да иде, винаги ще ги пращам в ГЕРМАН Надявам се всички да правят като мен, след като момчетата работят отлично, трявба да им пращаме клиенти
Мерси много на Ники и Мишо
Най-добрите да ви кажа е малко само при тях ще ходя

-
red_fire
- Автомобил:
- Двигател:
абе незнам ама и аз съм толко доволен от тях че ми иде да им подарим една купа за наи полезни маисторчета на клуба...браво все така живи и здрави.
-
repairman
- Автомобил:
- Двигател:
Да добавя още един доволен клиент от Ники.Смяна на спирачни дискове,накладки и допълнителни дреболии за PASSAT B4.Много добра цена за качеството на услугата.Благодаря още веднъж чрез форума.(+1 глас за сервиза).При необходимост ще ги търся пак.
Поздрави!
Поздрави!
Просто да изкажа и аз своето мнение за Мишо. Днес бях при него за един досаден проблем с лампата на въздушните възглавници. Само да кажа, че преди това в Порше Изток искаха да викат за проблема специален електричар , който да проследи какво и е на колицата и защо лампата на ербеците свети постоянно. Уж били изчистили грешки някви ама после пак се набивали и проблема бил по сериозен. То проблема аз си го направих, защото свалях таблото да почистя лентовите кабели. И така отивам при Мишо и му казвам за кво става въпрос закачи го пича и за 2, 3мин. макс всичко беше ок. Та към всички колеги:Не вярвайте на "ЕКСПЕРТИТЕ" от Порше Изток, те или са неграмотни или са мошеници от класа

-
iv4o_div4o
- Автомобил:
- Двигател:
НАЙ - ДОБРИТЕ МАЙСТОРИ .

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес и аз след 5 дневен престой си взех голфа. Смяна сегменти, лагери и още чудесии по мотора, смяна и съединител...сега съм оставил другия голф
п.п. Цялата улица заета с форумни коли, там е като национален събор

п.п. Цялата улица заета с форумни коли, там е като национален събор

Когато имаш болен човек в къщи- много е подтискащо!А когато си ходил и няколко пъти на лекар и чуваш съмнителни диагнози-почваш да се притесняваш!Огледаш се за най-добрите специалисти,сещаш се че има "Пирогов",... някъде са Точните хора!
Бях там-хирурзите си свършиха работата,направо изправиха "болния" човек (а как го боляха ставите!), започна да тича, тихо, уверено,както са го планирали създателите от VW!
Факт, усетих го,на връщане от Герман!Живи и здрави да са момчетата, хубаво е че има!...
Бях там-хирурзите си свършиха работата,направо изправиха "болния" човек (а как го боляха ставите!), започна да тича, тихо, уверено,както са го планирали създателите от VW!
Факт, усетих го,на връщане от Герман!Живи и здрави да са момчетата, хубаво е че има!...
- masiven
- Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
- Двигател:
И аз да се включа в списъка на СУПЕР ДОВОЛНИТЕ, просто ЕВАЛАТА момчета. Аз поддържам 2 коли при тях и сам пратил поне още 3-ма. Всички мега доволни. Мишо специално се разкара от Герман до Гео Милев да смени акумулатора на голфа, после пак се разкарва да върне колата от Герман до Гео Милев
. Скоро пак ще сам при вас за разни дреболии по пасата.
P.S. Лелята е супер доволна и навъртя цели 400км
(вие ще се сетите за кои голф иде реч) 
. Скоро пак ще сам при вас за разни дреболии по пасата.P.S. Лелята е супер доволна и навъртя цели 400км
Снощи по нощите се разкарваха до Овча Купел да помогнат на голфа отново да запали!

Ужасно доволна съм - уникално добри са!!!4ката е лудница сега!!!Огромни благодарности на Мишо 

-
viktor vox
- Автомобил:
- Двигател:
Макар и с известно закъснение - искам и аз да споделя НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ си
впечатления от Никси и Мишо!!!
С моето скромно Голфенце-3, 1,4i.e. се бях притеснил
заради значителната загуба на антифриз...
СЛЕД смяната на тоя спукан швабски "осмостенен петохуйник" -
- разклонената "муфа", дето в нея се пъхат
датчикът за температурата на охл. течност
и разни други разнокалибрени маркучляци - Голфарата престана и да ми прави
номера при студено потегляне...
А пък благодарение на Мишо имам и готино диодно осветление на таблото
(щото до момента ми работеше само долния ред лампенца...)
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ МОМЧЕТА! Само Здраве и Успехи да ви спохождат!
=======================

впечатления от Никси и Мишо!!!
С моето скромно Голфенце-3, 1,4i.e. се бях притеснил
заради значителната загуба на антифриз...
СЛЕД смяната на тоя спукан швабски "осмостенен петохуйник" -
- разклонената "муфа", дето в нея се пъхат
датчикът за температурата на охл. течност
и разни други разнокалибрени маркучляци - Голфарата престана и да ми прави
номера при студено потегляне...
А пък благодарение на Мишо имам и готино диодно осветление на таблото
(щото до момента ми работеше само долния ред лампенца...)
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ МОМЧЕТА! Само Здраве и Успехи да ви спохождат!
=======================

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един доволен от клубният сервиз!Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”