Голфаджията - селянин! Писна ли ви?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Peshev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Голфаджията - селянин! Писна ли ви?

Мнениеот Peshev » Сря 17 ное 2004 17:03

Писнало ли Ви е да наричат всички собственици на Голф селяндури? Лично на мен това не ми харесва - дори адски ме дразни и веднъж завинаги искам да изчистя лошото име на колата. Поразгледах малко Вашия форум - тук не виждам селяни, виждам нормални хора - като във всеки друг форум. Може би вече знаете за сайта http://www.bg-tuning.net (не искам да си правя реклама) - може би знаете за направените от нас интервюта - колегата Ремо ви е дал линк.
Искам да вземем интервюта от няколко голфаджии, за да кажем на хората, че не е задължително да си селянин, щом караш най-популярния автомобил в Европа. Нека всеки от Вас, който подкрепя идеята ни, ми пише на ICQ - или направо тук, във форума.
Надявам се идеята да Ви хареса!:)

ПС: Хубав форум си имате тук;)

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Сря 17 ное 2004 17:10

RESPECT :P

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Сря 17 ное 2004 17:12

Аз съм твърдо за.

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Сря 17 ное 2004 17:24

Ей Ма На
най-големия/т селяк с Голф
ама уважение не мога да не проявя към теб
евала
ама не се засяга
аз съм им свикнал
време и ти да го направиш
иначе благодаря за защитата

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Сря 17 ное 2004 20:39

Бе Бооооооооже.. за такива работи ако тръгнем да се притесняваме къде ще му излезе края? Тея нерви цял живот ще ни трябват. Ако някой си мисли че капацитета на ДВГ-то му е пропорционален на умствения му такъв.. аз нали знам моя колко е - боли ме левиу мигач кой-какво мислел.

п.п.
Пийс

Потребителски аватар
Lorinser
Автомобил: GOLF VI
Двигател: CAYC 2012

Мнениеот Lorinser » Сря 17 ное 2004 22:04

То.. и аз съм им свикнал... ама ми писна вече от такива изказвания "Голфаджиите - селяни."

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 17 ное 2004 22:28

Lorinser написа:То.. и аз съм им свикнал... ама ми писна вече от такива изказвания "Голфаджиите - селяни."

Как ми се иска и аз да съм селянин като се замисля. :lol: :lol: :lol: Ако може и 4-Motion Селянин..........искаммммммммммм :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 17 ное 2004 23:05

Ми то като се помисли малко около 50% от Софиянци са дошли от селата така че София си е едно голямо село :wink: :wink: :wink:
Аз лично не се обиждам от това, всеки има право да си казва и мисли каквото си иска. А за изказвания от рода: "Тия с двойките и тройките са най-големите селяни" това в общия случай го казват хора който не мислят. Верно че във всяко стадо си има мърша.
Малко да допълня ChampioN, на мене ми се ще да съм VR6 селянин пък да си говори кой каквото иска.
Иначе за интервю съм навит, ако искате да снимате един от най-изгнилите Голфове в София - ееее ама пък интериор си имам. :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 17 ное 2004 23:46

С моя голям багажник май не спадаме в категорията а :?: :roll: Абе те хората до някаде са прави , защото иди ги обиди ,че някой си с еди какъв си голф ги засякал еди каде си , ама те голфовете не са един или два :P .Не искам да обиждам ама мойте наблюдения показват съвсем друго : няма да казвам марки само ще кажа , че емблемите им са задраскани заводско Mr Green Fun

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 17 ное 2004 23:50

И са пълни с разни дупки било по калници било по прагове 8)

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 18 ное 2004 0:47

Проблема не е с "Голфаджийте" ами с българския манталитет. Една вечер за 30мин минаха поне 15 ненормални шофьора с какви ли не коли (Opel, VW, BMW, AUDI, Peugeot, Renault и тн.)

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Чет 18 ное 2004 1:33

А дидоди на Опели няма се обиждаме!
Освен Голфа имам Опел, Вектра Б 1997 2.0ДТИ много доволен съм от него. Преди това съм имал Кадет, старата Вектра и Фронтера. Трябва да ти кажа че освен ръждата на Кадета и Вектра А (и двата на по над 10 години), съм бил изумен от това колко надеждни коли са и колко са икономични и евтини за поддръжка. Ние тука караме некви кошове дето в Германия и за скрап не стават и викаме опела такъв, голфа онакъв. Замислете се че навънка освен може би Голф3 другите изброени тук модели са ги забравили вече как изглеждат. Фау Ве и Опел форевър.

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Чет 18 ное 2004 10:08

отново ли почнахте, а
а Штига де, достатъчно се е казало по-темата
друго си мисля......
а статистика за съотношение на катастрофиралите марки дали има....
щото на мен ми се случва повече да ме засичат "бакшиши" и "маршрутки" (против които всички сте) и някои псевдобизнесмен-селянин (по-голям от мен) с спестените от закуски пари, закупил нова "много бърза кола" (учудващо сравнена с моята 10-годишна талига е по-зле), отколкото някои тийн или провинциалист с Голф

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 18 ное 2004 11:34

opipva4a написа:отколкото някои тийн или провинциалист с Голф
Ми те не са много голфовете дето могат да те настигнат че да те засекат :) :) :)

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Чет 18 ное 2004 17:07

Голфаджията-селянин е темата та се сетих че миналата седмица един приятел който кара Г2 ГТИ 16В му се случи кофти случка.
Започнал спор с шефа си и оня му казал... "Абе вие с голфовете сте всичките скъсани гъзари.." и нашия му сцепил устата...
Оттогава е безработен :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”