Не исках да си тръгвам от Крушуна...
Откакто се регистрирах във форума мога да кажа че започна нов и много по-интересен етап в живота ми. Страшно много се гордея с с вас, приятелите ми от всички кътчета на родината. Имам приятното чувство че всеки следващ събор става по масов и и по-хубав. Успях да се видя с много ценни за мен хора, което беше най-хубавото от всичко. За природата на това място мисля, че няма смисъл да коментирам...който е ходил видя..който не е, не знам как живее
Относно награждаването, определено това беше оптималния вариант на оценяване на автомобилите, а именно по модели. Както при всяко състезание разбира се, винаги има недоволни. Хубаво ще е това само да стимулира участниците да се представят по-добре следващия път.
П.п. Хареса ми един от коментарите на колеги около колите, когато ме наградиха. ("Ебаси мафията е тука")
Здравко ЕВАЛА, че се постара всичко това да се случи, излишно е да казвам, че спомена е за цял живот!!!
Искам да изкажа и тук безкрайния си респект към Петър за това, че не изкара ралито сред номинираните двойки, а даде шанс на колегите!
Вмъквам коментирана с други хора идея за догодина да се помисли за още една купа извън награждаването по модели, а именно АВТОМОБИЛ НА СЪБОРА.