dragnev написа:Няма - оправяйте се сами, както аз - на сервиз и с кинти !
Ако е за нещо друго с удоволствие, ама за ламбда сонда нищо не казвам.
Без коментар,такива като тебе са за изтребване,заради такива няма да се оправим

dragnev написа:Няма - оправяйте се сами, както аз - на сервиз и с кинти !
Ако е за нещо друго с удоволствие, ама за ламбда сонда нищо не казвам.

dragnev написа:Брех вече темата станала много интересна,
искам само да ви питам : къде бяхте всички когато пуснах темата и зададох няколко въпроса,
бях на зор, и чаках с нетърпение някои да напише нещо за инфо, ама сега много ви е лесно да критикувате.
Мисля че колегите се опитаха да ти помогнат,ти какво очакваше,да дойдат и да ти оправят колата ли“ 
rudoni написа:PL 16v написа:Всички са еднакви универсални и от други коли все кислороден сензор,само да е като твоята с колкото ти крачета е 1,2,3,4, трябва да е.
търси от VW
колега ,какво очакваш още?колегата го е написал.да идеш в Бош и да ти искат 300лв за оригинална ,която върши същата работа?не си струва!

dragnev написа:еи педал мръсен, ще та изнасиля в ушите
мама ти да еба хасковски буклук,
тои щял да ма изтеребе, пред майка ми и пред баща ми да съм плачел, нещо много си силен на СМС-е.
ще прежаля една туба бензин до хасково да та намера и без възелин дупе да ти яко
enigma79 написа:Колега,защо пусна това на Лс,нека колегите да преценят за теб според това което си написалdragnev написа:еи педал мръсен, ще та изнасиля в ушите
мама ти да еба хасковски буклук,
тои щял да ма изтеребе, пред майка ми и пред баща ми да съм плачел, нещо много си силен на СМС-е.
ще прежаля една туба бензин до хасково да та намера и без възелин дупе да ти яко

Pichaga написа:1. Creazyman
memberlist.php?mode=viewprofile&u=134704
вечен бан за обиди на потребители

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта