Red_Jetta написа:прочетете до край: http://clubs.dir.bg/?login.php?Cat=
евала Генчо!
..........................
май не можах да го направя линк, съжалявам
?????? я виж линка, че нещо?????????
Red_Jetta написа:прочетете до край: http://clubs.dir.bg/?login.php?Cat=
евала Генчо!
..........................
май не можах да го направя линк, съжалявам
warrior написа:ми хайде вместо само да говорим че е готина темата - предлагам всички от клуба като караме да се сетим да си пуснем фаровете, независимо дали е ден или не и да спрем на поне един пешеходец и да пуснем поне една кола на пътя! какво ще кажете?!малко поне да понамалее лошата слава на "тия с голфовете"!
warrior написа:ми хайде вместо само да говорим че е готина темата - предлагам всички от клуба като караме да се сетим да си пуснем фаровете, независимо дали е ден или не и да спрем на поне един пешеходец и да пуснем поне една кола на пътя! какво ще кажете?!малко поне да понамалее лошата слава на "тия с голфовете"!
Според мен в Tuninig.bg имат по-голяма нуждаniksisoft написа:...за да може поне хората от този клуб да се замислят малко.
niksisoft написа:Ако искате вярвайте ама на ден пускам поне 10-ина пешеходци или други МПС, особено тирове. На жената баща и кара тир и като съм се возил с него съм видял какво е когато трябва тоя голям камион да направи маневра. ВИНАГИ ама винаги като имам възможност правя път или изчаквам камионите, същото е и с колите особено на места където е трудно включването в движението или нещо от този род. И знаете ли кое не ми е приятно - много малко са случайте когато някой друг направи такъв жест за мене. С пешеходците е същото: преди няколко дни щяха да ме изпраскат отзад защото една възрастна женица застанала на пътеката и не смее да тръгне защото никой даже и не намалява и аз взех че спрях за да може и тези зад мен да спрат и да мине жената и замалко не ме праснаха ама както и да е. Обече пък като видя пешеходец да минава на червено даже му препречвам пътя. Аз като съм пеша НИКОГА не пресичам на червено защото знам аз колко не ядосвам когато някой претича пред мене.
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ МАЛКО ПО-ЧОВЕЧНИ
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: successn и 40 госта