за "толерантността" просто нямам думи...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Re: просто нямам думи

Мнениеот brabus » Сря 17 ное 2004 13:24

Red_Jetta написа:прочетете до край: http://clubs.dir.bg/?login.php?Cat=

евала Генчо!
..........................
май не можах да го направя линк, съжалявам

?????? я виж линка, че нещо?????????

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 17 ное 2004 14:14

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Сря 17 ное 2004 16:07

Наистина много е яко:)))

незнам кога ли ще станем и ние така тука......../

в скандинавските държави пък са толкова учтиви, че чак ти е неудобно. Най-редовно ми спираха коли още преди да съм стигнал до пешеходната пътека и аз се затичвах леко, за да не ги карам да чакат......./

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Сря 17 ное 2004 16:36

ми хайде вместо само да говорим че е готина темата - предлагам всички от клуба като караме да се сетим да си пуснем фаровете, независимо дали е ден или не и да спрем на поне един пешеходец и да пуснем поне една кола на пътя! какво ще кажете?! 8) малко поне да понамалее лошата слава на "тия с голфовете"!

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Сря 17 ное 2004 16:46

warrior написа:ми хайде вместо само да говорим че е готина темата - предлагам всички от клуба като караме да се сетим да си пуснем фаровете, независимо дали е ден или не и да спрем на поне един пешеходец и да пуснем поне една кола на пътя! какво ще кажете?! 8) малко поне да понамалее лошата слава на "тия с голфовете"!

ми то 1 човек цяло стадо неможе да носи на гърба си :wink:

аз винаги карам на фарове и сам доста толерантен с другите коли и пешеходците , като изключим таксита и маршрутки. :evil:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Сря 17 ное 2004 17:05

warrior написа:ми хайде вместо само да говорим че е готина темата - предлагам всички от клуба като караме да се сетим да си пуснем фаровете, независимо дали е ден или не и да спрем на поне един пешеходец и да пуснем поне една кола на пътя! какво ще кажете?! 8) малко поне да понамалее лошата слава на "тия с голфовете"!

Лично аз вече го правя. Е не през цялото време, но все пак е
по-добре от никога

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 17 ное 2004 23:15

Ако искате вярвайте ама на ден пускам поне 10-ина пешеходци или други МПС, особено тирове. На жената баща и кара тир и като съм се возил с него съм видял какво е когато трябва тоя голям камион да направи маневра. ВИНАГИ ама винаги като имам възможност правя път или изчаквам камионите, същото е и с колите особено на места където е трудно включването в движението или нещо от този род. И знаете ли кое не ми е приятно - много малко са случайте когато някой друг направи такъв жест за мене. С пешеходците е същото: преди няколко дни щяха да ме изпраскат отзад защото една възрастна женица застанала на пътеката и не смее да тръгне защото никой даже и не намалява и аз взех че спрях за да може и тези зад мен да спрат и да мине жената и замалко не ме праснаха ама както и да е. Обече пък като видя пешеходец да минава на червено даже му препречвам пътя. Аз като съм пеша НИКОГА не пресичам на червено защото знам аз колко не ядосвам когато някой претича пред мене.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ МАЛКО ПО-ЧОВЕЧНИ

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 17 ное 2004 23:18

Имам идея след известно време да сканирам и публикувам в форума всички статии за катастрофи от труд и 24 часа за да може поне хората от този клуб да се замислят малко.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 17 ное 2004 23:27

niksisoft написа:...за да може поне хората от този клуб да се замислят малко.
Според мен в Tuninig.bg имат по-голяма нужда :roll:

Последна промяна от didodi на Сря 17 ное 2004 23:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 17 ное 2004 23:29

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 18 ное 2004 1:30

niksisoft написа:Ако искате вярвайте ама на ден пускам поне 10-ина пешеходци или други МПС, особено тирове. На жената баща и кара тир и като съм се возил с него съм видял какво е когато трябва тоя голям камион да направи маневра. ВИНАГИ ама винаги като имам възможност правя път или изчаквам камионите, същото е и с колите особено на места където е трудно включването в движението или нещо от този род. И знаете ли кое не ми е приятно - много малко са случайте когато някой друг направи такъв жест за мене. С пешеходците е същото: преди няколко дни щяха да ме изпраскат отзад защото една възрастна женица застанала на пътеката и не смее да тръгне защото никой даже и не намалява и аз взех че спрях за да може и тези зад мен да спрат и да мине жената и замалко не ме праснаха ама както и да е. Обече пък като видя пешеходец да минава на червено даже му препречвам пътя. Аз като съм пеша НИКОГА не пресичам на червено защото знам аз колко не ядосвам когато някой претича пред мене.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ МАЛКО ПО-ЧОВЕЧНИ

Напълно те подкрепям Никси! bowdown

Гост

Мнениеот Гост » Чет 18 ное 2004 10:26

Отдавна съм загърбил идеята да си избивам комплекси на пътя, така че винаги се опитвам да се държа културно! Ама то има моменти когато на човек му писва от простотия!
И все пак нека сме толерантни на пътя

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”