Относно катализатора на Г3
- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
Относно катализатора на Г3
Привет колеги,може би банален въпрос ама не съм запознат.Може ли от издухан катализатор да се губи мощноста на колата,също така и да дава голям разход?Двигателят е 1.6mi 55kw.Казаха ми,че трябвало да бъде бегачка,а то не е така.Мога да пратя снимка,ам не знам как.[/url][/list]
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
При мен на 1,6MPI мотор АЕЕ сондата е горе и му праснах една тръбичка. при моноинжекцията мисля, че сондата е долу до катализатора . При мен беше запушен катализатора и ревеше през меката връзка.Сякаш и по -спъната беше колата.Според мен с тръбичката се поотвори на вървене / може и да си внушавам, разхд няма как да засичам зщто доливам постоянно
от излишен бензин/
С тръбата стана малко по шумна над 4500об. не се знае и какво ще приемат нашите умници затова катализатора ми седи в гаража за избушване и ново слагане. Иначе за 1 резонансно гърне -40-50 лв и след 2 години е за смяна/ понеже са много качествени/
Мека връзка 40-50 лв.Внасят и "Косер"такива връзки.Моят съвет е от"Автохит" не - може някой аксецоар но части не.

С тръбата стана малко по шумна над 4500об. не се знае и какво ще приемат нашите умници затова катализатора ми седи в гаража за избушване и ново слагане. Иначе за 1 резонансно гърне -40-50 лв и след 2 години е за смяна/ понеже са много качествени/
Мека връзка 40-50 лв.Внасят и "Косер"такива връзки.Моят съвет е от"Автохит" не - може някой аксецоар но части не.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”