Има ли начин като се пускат дълги да не се гасят халогените

Техническа и сервизна информация за Passat
gancho
Автомобил:
Двигател:

Re: Има ли начин като се пускат дълги да не се гасят халогените

Мнениеот gancho » Вто 27 апр 2010 16:21

Аз съм с Б5 и дългите с фаровете за мъгла,знаете са на едно място(Н4)и като пусна дълги при пуснати халогени светят и двете-пластмасовото стъкло как не се размеква :roll: -115 вата концентрирани от рефлектора-не се пипа.Но не карам така де mhihi -само пробвах веднъж за 1 мин. :screwy
Внос от Италия-ако има значение.

Последна промяна от gancho на Сря 28 апр 2010 9:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Вто 27 апр 2010 17:41

Аз също съм с B5, но при мен халогените гаснат при включване/премигване на дългите светлини. Според мен дълги и халогени заедно ще натоварят доста ел. инсталацията, и може това да е една от причините да не светят заедно. Знам ли ?!? При B5 халогените са на една крушка H4, както gancho вече писа, което означава две светлини от една крушка едновременно, т.е. 55W+60W заедно, което е много и като консумация (натоварване)и като топлина на фара (рефлектор и "стъкло"-пластмаса). За това не светят заедно. При B 5.5 са отделно дългите и халогените и ми е чудно защо поне при премигването с дългите не светят заедно.

Потребителски аватар
ziatev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ziatev » Вто 27 апр 2010 21:59

Естествено , че ще гаснат нали са на една крушка.Само ъгъла се сменя.На 5.5 халогените са на бронщта , а не във фара. heavy metal zork

gancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gancho » Сря 28 апр 2010 9:30

ziatev написа:Естествено , че ще гаснат нали са на една крушка.Само ъгъла се сменя.На 5.5 халогените са на бронщта , а не във фара. heavy metal zork

Точно моите не гаснат-както съм написал по-горе.А на халогенна лампа Н4 (не би-ксенон Н4)не се сменя ъгъл,а Н4 е с 2 нагреваеми жички-за къси и дълги.

Върни се в “Passat”