Обърнати/разширени метални джанти - снимки и информация
- drwaco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Обърнати обикновенни джанти!?
като има вариант от 4 джанти 4 дасе разширяват що дасе дават тези пари

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пиронски брат няма откъде да намериш запазени и прави 14" например на 9 или 10ж за тея пари. 14 и 13 са много редки широките и много често цените им надхвърлят 17" джанти че и по големи.
pironski написа:Ами няма лошо,ама да ти кажа честно според мен като направиш една равносметка май не си заслужава чак толкова.ke4o написа:на ауди 80 Б4
Давам притер за 14-ки:
8бр. джанти 200лв.
раздуване на джантите 160лв.
материали за освежаване или боядисване минимум 50-60лв.
гуми който няма как да са от по масовите размери и затова слагаме напримерно 195/45/14 4бр. 600лв.(говоря за нови) втора ръка 300лв.
изправяне на джантите,тъй като в повечето случаи са криваци мин:40лв.
демонтаж/монтаж и баланс на гуми мин:50-60лв.
Та каде отиваш ти може би![]()
Според мен за тия пари може да си вземеш джанти с борд който също да изглеждат добре и да се открояват от масовите!
Поздрави и успех
решил съм само задните джанти да разширя, предните ще ги изкарам с малък фланец
защо 8 броя джанти...съдеики по снимките в темата за какво са нужни 2 джанти за да стане една,
нали се реже едната слага се пръстен колкото трябва и се наварява обратно борда на джантата - или греша
само немога да разбера с гумите как стоят нещата 205/60/15 ще са високи или твърде широки
,предложете какви гуми ще са най добре 195/55/15?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
8-9j e много за 205 гума. Ако искаш да разпъваш гумите, то трябва те да са ниски за да стоят добре. 205/60 като се разпъне няма да изглежда добре.
Вариантите според мен са:
1. да обърнеш джантите и да са по изнесени, но широчината им да остане около 7j
2. ако разшириш джантите и станат 9j да търсиш гуми от рода 225/50 или нещо подобно, за до стоят нормално и да се доближават до диаметъра на стандартния размер.
195/55 е доста по малка гума и ако си със стандартно окачване разстоянието между гумата и калника ще е много голямо
2. ако разшириш джантите и станат 9j да търсиш гуми от рода 225/50 или нещо подобно, за до стоят нормално и да се доближават до диаметъра на стандартния размер.
195/55 е доста по малка гума и ако си със стандартно окачване разстоянието между гумата и калника ще е много голямо
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:8-9j e много за 205 гума. Ако искаш да разпъваш гумите, то трябва те да са ниски за да стоят добре. 205/60 като се разпъне няма да изглежда добре.
предложете тогава колко да разширя джантата(8ж) и каква гума да и търся - пак казвам колата е ауди 80 б4
- drwaco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на 8ж 185 или 195 на 55 седи перфектно това е моито мнение щото карах с такива гуми 

drwaco написа:съштия размер на джанта 55лв обаче,от една джанта една изкарвамоите тои ги направи и от 3 месеца несъм проверил въздуха им
и тоя човек го познавам дето се оплаква занего
идва и казва като мъж
и проблема се решава
аз не съм доволен от МАМА-та направи ми ги и изпускат,ходих два пъти при него да ми ги прави и двата пъти ми взима пари и пак нищо не направи за какъв МЪЖ говориш,трябваше да се хвана и сам да си ги поправя,а и другото което е още при правенето, им взех една кутия кит...
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Страшна визия вадят обърнатите и стречнати джанти но недостатъка е че стават много тежки 
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
кой ти гледа тегло по фестовете и съборите. 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там 

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”