Тъй като не съм сменил още ангренажен ремък, масло ... Да рискувам ли да врътна 400 км. извън градско?
Хвалба & въпрос
Хвалба & въпрос
От днес съм щастлив собственик на VW 1.9TDI 85 kw. 1999 г. Сугурен съм че поне съм уцелил марката
Тъй като не съм сменил още ангренажен ремък, масло ... Да рискувам ли да врътна 400 км. извън градско?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не ти е спешно пътуването по-добре първо иди до някой сервиз /може и клубния:)/ ,не е задължително веднага да се сменя ако се прецени че е в добо състояние като се свалят капаците да се огледа! А иначе ако ти е спешно или те сърби десния крак трябва да си ебаси и каръка да се скъса точно като решиш да го покараш малко 
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи колко и къде е карана колата..
Ако е висяла по къщи последните 3-6 месеца.. бегай сменяй.. /демек считай нов внос дошла на автовоз/
Щото..
Ремъка обикновенно се къса на магистрала, защото тогава е най-натоварен.. /чел съм го нейде ама не знам къде./
С две думи.. бегай сменяй, ако си взел колата от непознат...
заради 100-200 лева да не си провалиш кефа...
Ако е висяла по къщи последните 3-6 месеца.. бегай сменяй.. /демек считай нов внос дошла на автовоз/
Щото..
Ремъка обикновенно се къса на магистрала, защото тогава е най-натоварен.. /чел съм го нейде ама не знам къде./
С две думи.. бегай сменяй, ако си взел колата от непознат...
заради 100-200 лева да не си провалиш кефа...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”