LILO&STICH написа:demon4o написа::D като ми кажеш .. трябва да го флашнеш нищо не мога да разбераобясни ми моля те
е как си взимате апарати,без да знаете как да ги ползвате направо незнам![]()
Ето,чети наволя
Andonov написа:LILO&STICH написа:demon4o написа::D като ми кажеш .. трябва да го флашнеш нищо не мога да разбераобясни ми моля те
е как си взимате апарати,без да знаете как да ги ползвате направо незнам![]()
Ето,чети наволя
Е ти сигурно се роди научен.![]()
НТС ти е било заложено в гена.![]()
Много интересно ако ги нямаше форумите и хората, който да споделят кое как се прави кво щеше да знаеш.
demon4o написа:Всичко тръгна беше перфектно.. докато снощи ми заби телефона и сега не иска да се включи.. седи само онова розово кръгче с часове и телефона не се включва![]()
![]()
![]()
Andonov написа:Пробва ли с хард ресет?
demon4o написа:Andonov написа:Пробва ли с хард ресет?
Пробвах абсолютно всичко :/ хард ресет от червеното копче включване без сим и микро сд всякви възможни варианти и не се включва седи си розовия кръг и в другиден ще го пратя в София, за да го оправят от гет бг или както аз си мисля че няма да могат ще ми дадат нов.. или ще остана без тел![]()
LILO&STICH написа:demon4o написа:Всичко тръгна беше перфектно.. докато снощи ми заби телефона и сега не иска да се включи.. седи само онова розово кръгче с часове и телефона не се включва![]()
![]()
![]()
преинсталирай![]()
И какво точно си направил?
Нов официален ром?
Флаш?
Нов сготвен ром?Кой точно?
LILO&STICH написа:demon4o написа:Andonov написа:Пробва ли с хард ресет?
Пробвах абсолютно всичко :/ хард ресет от червеното копче включване без сим и микро сд всякви възможни варианти и не се включва седи си розовия кръг и в другиден ще го пратя в София, за да го оправят от гет бг или както аз си мисля че няма да могат ще ми дадат нов.. или ще остана без тел![]()
ехе,лесно е да го пратиш да ти го оправят![]()
Прати ми го на мен.Аз ще ти го оправя по-бързо![]()
Обясни какво си направил!
Хард ресет не се прави само от червеното копче!
demon4o написа:Ресетна се и пуснах енерджи ром да се сложи отново
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта