Обърнати/разширени метални джанти - снимки и информация

Раздел за снимки и фотография в памет на нашия приятел Краси - madcap
Потребителски аватар
bodlio_
Автомобил:
Двигател:

Re: Обърнати обикновенни джанти!?

Мнениеот bodlio_ » Чет 29 апр 2010 14:23

:да: heavy metal zork

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Чет 29 апр 2010 16:29

bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там :да:

Дано останеш доволен колега..... :) :да:

Потребителски аватар
bodlio_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodlio_ » Чет 29 апр 2010 18:18

zmeev_2 написа:
bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там :да:

Ти да не би да си останал с някакво недоволство случайно ако е така сподели поздрави :да:

Потребителски аватар
drwaco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drwaco » Чет 29 апр 2010 21:04

bodlio_ написа:
zmeev_2 написа:

Ти да не би да си останал с някакво недоволство случайно ако е така сподели поздрави :да:

да маи беше останал колега mhihi

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Чет 29 апр 2010 21:18

drwaco написа:
bodlio_ написа:
zmeev_2 написа:

да маи беше останал колега mhihi

ами да недоволен останах и не го крия защото не е лъжа има колега който може да го потвърди и е свидетел....но н.з. пак казвам дано останеш доволен...след като ти ги направи може да си кажеш мнението...и дано ти ги направи по скоро аз чаках близо месец...

Потребителски аватар
bodlio_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodlio_ » Чет 29 апр 2010 22:11

Ухаааа доста време е това аз докато бях там човека една джанта я направи за половин час незнам колега защо така е станало баласа също нямаше никакъв проблем а ти какви си правил колко цола

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Чет 29 апр 2010 22:38

bodlio_ написа:Ухаааа доста време е това аз докато бях там човека една джанта я направи за половин час незнам колега защо така е станало баласа също нямаше никакъв проблем а ти какви си правил колко цола

Е, то и аз като бях при него я направи даже за 20мин. но след като си тръгнах,явно нищо не беше правено по тях,защото се върнах след седмица по уговорка да си ги взема и ги заварих така както ги оставих.... така че трябваше едва ли не да се почувствам нахален след един месец досаждане че да ми ги направи....
Съветвам те след като ти ги направи побваш дали изпускат и така плащай....
2-3 пъти се връщах да ми ги прави и все ми вземаха пари и пак не ги поправи,въпреки че аз нямам вина за изпускането им ...

Потребителски аватар
bodlio_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodlio_ » Чет 29 апр 2010 22:41

Това е сериозно мисля че тука трябва да се намеси колегата drwaco защото тои също се върти там може да сподели ако иска аз дано нямам такива проблеми

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Чет 29 апр 2010 22:49

Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...

Потребителски аватар
kingpin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingpin_83 » Чет 29 апр 2010 22:56

Абе хора да ми кажете някой във Пловдив да е правил такива джанти и къде че съм се навил и аз да си правя.

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Пет 14 май 2010 22:23

Изображение

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Пет 14 май 2010 22:42

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
drwaco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drwaco » Пет 14 май 2010 23:05

zmeev_2 написа:Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...

абе колега ти като си взимал гуми за 15лв и ти изпускат маистора ли ти е виновен :screwy и си пазарил там като някои ц,,анин за тия джанти дати ги правят mhihi що не казваш за тези неща нали :dummy: ходи си купи гуми и то хубави :да:

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Съб 15 май 2010 12:48

drwaco написа:
zmeev_2 написа:Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...

абе колега ти като си взимал гуми за 15лв и ти изпускат маистора ли ти е виновен :screwy и си пазарил там като някои ц,,анин за тия джанти дати ги правят mhihi що не казваш за тези неща нали :dummy: ходи си купи гуми и то хубави :да:

Не те знам ти кой си и работник ли си там обаче говориш глупости! Мене ми беще обявена една цена и аз се съгласих,най-мразя от всичко да се правя на циганин и да се пазаря така че по добре си трай като незнаеш каква е истината а относно гумите,вече смених 3 чифта....като потопихме с тях джантите във вода и се виждаше че изпуска от тях 3 пъти ходих да ги поправят и трите пъти нищо не направиха а и пари вземат.
ТАКА ЧЕ КАТО НЕ СИ НАЯСНО,ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ НЕПОДГОТВЕН,ОК!

Потребителски аватар
drwaco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drwaco » Съб 15 май 2010 14:18

zmeev_2 написа:
drwaco написа:

Не те знам ти кой си и работник ли си там обаче говориш глупости! Мене ми беще обявена една цена и аз се съгласих,най-мразя от всичко да се правя на циганин и да се пазаря така че по добре си трай като незнаеш каква е истината а относно гумите,вече смених 3 чифта....като потопихме с тях джантите във вода и се виждаше че изпуска от тях 3 пъти ходих да ги поправят и трите пъти нищо не направиха а и пари вземат.
ТАКА ЧЕ КАТО НЕ СИ НАЯСНО,ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ НЕПОДГОТВЕН,ОК!

:063: несъм работник там :да: тези неща мамата ти ги казва ок и другото което е от сумати направени джанти само твоите изпускат mhihi това неми е ясно само :roll:

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”