bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там
zmeev_2 написа:bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там
Дано останеш доволен колега.....![]()
bodlio_ написа:zmeev_2 написа:bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там
Ти да не би да си останал с някакво недоволство случайно ако е така сподели поздрави
drwaco написа:bodlio_ написа:zmeev_2 написа:bodlio_ написа:Здравейте малко да приповдигнем темара та днес бях при въпросния човек "МАМА" искъм да ви кажа че наистина човека си знае работата наблюдавах как се пражят джантите и наистина много ми хареса в понеделник му оставям един чифт 16 ски и ще ми ги почва ще ви покажа и снимков матерял но сега вижте какво снимах докато бях там
Ти да не би да си останал с някакво недоволство случайно ако е така сподели поздрави
да маи беше останал колега
bodlio_ написа:Ухаааа доста време е това аз докато бях там човека една джанта я направи за половин час незнам колега защо така е станало баласа също нямаше никакъв проблем а ти какви си правил колко цола
zmeev_2 написа:Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...
drwaco написа:zmeev_2 написа:Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...
абе колега ти като си взимал гуми за 15лв и ти изпускат маистора ли ти е виновени си пазарил там като някои ц,,анин за тия джанти дати ги правят
що не казваш за тези неща нали
ходи си купи гуми и то хубави
zmeev_2 написа:drwaco написа:zmeev_2 написа:Да се намесва който иска "майстор" на тези джанти там е един въпросният МАМА и немърливостта му е безкрайна ....почвам да се дразня като се сетя за моя случай...
абе колега ти като си взимал гуми за 15лв и ти изпускат маистора ли ти е виновени си пазарил там като някои ц,,анин за тия джанти дати ги правят
що не казваш за тези неща нали
ходи си купи гуми и то хубави
Не те знам ти кой си и работник ли си там обаче говориш глупости! Мене ми беще обявена една цена и аз се съгласих,най-мразя от всичко да се правя на циганин и да се пазаря така че по добре си трай като незнаеш каква е истината а относно гумите,вече смених 3 чифта....като потопихме с тях джантите във вода и се виждаше че изпуска от тях 3 пъти ходих да ги поправят и трите пъти нищо не направиха а и пари вземат.
ТАКА ЧЕ КАТО НЕ СИ НАЯСНО,ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ НЕПОДГОТВЕН,ОК!
Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта