Голф 3 1.8 АБС с АГУ
Здравейте колеги,
нещо последно време голфа на бензин не работи добре. Паля на бензин и след 5 сек превключвам на газ.
Последните месеци рядко съм го карал на бензин. Та днес реших да я пробвам и в движение прехвърлин ГАЗ-Бензин,...мотора се спъна, не реагира адекватно, ускорява на порцийки, сякаш нещо го спъва...Карах така две минути и пак върнах на газ...
Лоша работа на двигател на безнин
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лоша работа на двигател на безнин
Колега, аз имах подобен проблем на Сеат ИбиСа, кУрВуРатор, не я бах карал 2 месеца на бензин, само я палех на бензин и веднага на газ, обаче един ден свърши газ-та и Шнурец, на бензин, аз давам газ тя назад оди. Заинатих се, сложих 30 лева 100 октаня, покарах я да издуха малко, навъртях около 20 километра извън града и малко в града на ръчка, като не флизах в червените зони, и колата се оправи. Хубаво е от време на време на бензин да издухфа гърнетата малко! Дано съм помогнал 

Според мен трябва просто бензинът да не застоява, защото си влошава характеристиките (образуваха се смоли).
Най- лесното е откачи акомулатора за 10 мин ако ти е набило грешки от ландата да ги изчистиш.Виж дали ще се оправи.Може да си е тръгнала помпата ако не е изключена като си на газ откачи връщащия маркуч и виж дали има дебит трябва да тече равномерно не да капе или едвам едвам да църцори.Ако е бил смотан газадйията може да не ти е изключил дюзата на моното и да се е прецакала .Може да си се е прецакала и дюзата на моното от самосебе си махни филтъра запали на бензин и виж по стените на дросела бензина трябва да се стича на малки капки е не да тече вътре в него това е на празен ход.А може и бензиновият филтър да се запушил.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
djshomi написа:Най- лесното е откачи акомулатора за 10 мин ако ти е набило грешки от ландата да ги изчистиш.Виж дали ще се оправи.Може да си е тръгнала помпата ако не е изключена като си на газ откачи връщащия маркуч и виж дали има дебит трябва да тече равномерно не да капе или едвам едвам да църцори.Ако е бил смотан газадйията може да не ти е изключил дюзата на моното и да се е прецакала .Може да си се е прецакала и дюзата на моното от самосебе си махни филтъра запали на бензин и виж по стените на дросела бензина трябва да се стича на малки капки е не да тече вътре в него това е на празен ход.А може и бензиновият филтър да се запушил.
и аз за моното си мисля, защото гледам, че нещо се е омазнило
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”