Като гледам писанията на половината тук, наистина сме бая зле... за съжаление.lion_heart002 написа: ама уви...бая сме зле!!

Като гледам писанията на половината тук, наистина сме бая зле... за съжаление.lion_heart002 написа: ама уви...бая сме зле!!
lion_heart002 написа:Имах предвид,че там масово е кръгови! Там катастрофи на кръгови почти не стават!Опитват се и тук да вкарат кръгови за да се улесни движението
heimdal написа:@Чудомир, темата която пуснах определено показва как всеки си интерпретира както си иска.
heimdal написа:@Чудомир, ...
lion_heart002 написа:В тази ПРЕЕБАНА държава,обаче и пострадалия нищо няма да постигне! Терминал 1 или Терминал 2 на летище София е решението...
lion_heart002 написа:Eто ви един клип,казани са основните неща! За дясно движение е! Елементарно е! http://www.youtube.com/watch?v=n8n9Fw4gInM
Даскала™ написа:heimdal написа:@Чудомир, темата която пуснах определено показва как всеки си интерпретира както си иска.
Колега...в този случай темата ти е безмислена
GTspecial написа:значи според повечето колеги :
навлизам в кръговото от най-дясна лента и започвам да въртя ляв завой цял ден,
а тези който са в по-вътреяните ленти трябва и те цял ден да въртят и да ме чакат
да изляза...
lion_heart002 написа:Ми колега,аз казвам само истината!Колкото до връщането...няма такава опастност...аз моя избор съм си го направил!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта