Mнение за "нов-стар" автомобил
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mнение за "нов-стар" автомобил
Уау, ама париците и излизат от бюджета....
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Е така е за парите, но колата ако е читава си струва всеки лев.
Първо отговаря на всички твои критерии, като изключим, че е автоматик. Но е типтроник (мултитроник с 4х4 няма!)и според мен е по-добре пред ръчни. С "новия"
мотор е. 232 кс. с/у 204 кс в предишното 3.0ТДИ.
Тези цени винаги има заложени пари за отбив, а в случая говорим поне едно 2 хил.лв. ща свали. Предлага лизинг и ако си струва не ти пречи да предложиш начална 30 000 лв (нали бюджета беше 33~34к лв?) и остатък на изплащане. Хем ще ти останат пари за първоначално обслужване и каско, хем ще имаш нещо, което желаеш.
Дали не съм Луцифер!?
Първо отговаря на всички твои критерии, като изключим, че е автоматик. Но е типтроник (мултитроник с 4х4 няма!)и според мен е по-добре пред ръчни. С "новия"

Тези цени винаги има заложени пари за отбив, а в случая говорим поне едно 2 хил.лв. ща свали. Предлага лизинг и ако си струва не ти пречи да предложиш начална 30 000 лв (нали бюджета беше 33~34к лв?) и остатък на изплащане. Хем ще ти останат пари за първоначално обслужване и каско, хем ще имаш нещо, което желаеш.
Дали не съм Луцифер!?

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Не си луцифер, по-лош дори 

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Май избрах колата. Ето това е:

Колата е 2009г. на 18500км. 2.0 ТДИ 170 коня, Highline + RCD 510 + чейнджър, блутуут, парктроници, Алкантара, и това май.
Цената и е около 35000-36000лв. Не е 4х4 и не е Ауди, но пък е на по-малко от година, почти нова, на около 60% от цената си като нова.
За събота имам нещо предвид, и ако не се получи, в Понеделник ще я капарирам... ако котка не мине път...

Колата е 2009г. на 18500км. 2.0 ТДИ 170 коня, Highline + RCD 510 + чейнджър, блутуут, парктроници, Алкантара, и това май.
Цената и е около 35000-36000лв. Не е 4х4 и не е Ауди, но пък е на по-малко от година, почти нова, на около 60% от цената си като нова.
За събота имам нещо предвид, и ако не се получи, в Понеделник ще я капарирам... ако котка не мине път...
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Супер е, много да те радва и слуша

аз само така да попитам
като ще е 2-ра ръка и не евтин автомобил
една E-class 4matic дали не е в пъти повече автомобил от този пасат ???
пък за по-малко пари
таз криза така зловещо удари луксозните автомобили - гледам S-class след 2000 г има за под 30 000 лв.....
п.с.
нищо против марката - имам две VW-та
като ще е 2-ра ръка и не евтин автомобил
една E-class 4matic дали не е в пъти повече автомобил от този пасат ???
пък за по-малко пари
таз криза така зловещо удари луксозните автомобили - гледам S-class след 2000 г има за под 30 000 лв.....
п.с.
нищо против марката - имам две VW-та
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе и на мене ми текът лигите по тия Е класи, ама ... за такава брада нямам гребенче
На един приятел му се счупи лостчето на мигачите (не връща обратно). Даде 600лв за това нещо...

На един приятел му се счупи лостчето на мигачите (не връща обратно). Даде 600лв за това нещо...
AmW написа:Абе и на мене ми текът лигите по тия Е класи, ама ... за такава брада нямам гребенче![]()
то тия ексцентричните секс пози в кола само до скъпи ремонти водят

иначе в кой пасат има духалки на седалките да не ти се поти задника или масожори
или нивоматици и сякви там матици дето те карат да се чустваш не в кола, а в космически кораб....
аз с 30 000 излишни лева нама да погледна пасат - да не ме чуе моя само

- turbalan1
- Автомобил:
- Двигател:
A S-class е на въздушно окачване и струва 2000лв парчето 

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами разликата между S класа и този пасат е, че пасата е на по-малко от година, на истински 18500 км. със сервизна история (в която пише само, че е продаден на определена дата). Докато класата ще е на N хиляди километри, без ясна сервизна история и без ясна визия как е карана/поддържана. Освен това поддръжката..... Единственото на този Пасат, е че не е 4х4 и не е Ауди, но да тези пари - толкова.
mladvampirTDI написа:Ами разликата между S класа и този пасат е, че пасата е на по-малко от година, на истински 18500 км. със сервизна история (в която пише само, че е продаден на определена дата). Докато класата ще е на N хиляди километри, без ясна сервизна история и без ясна визия как е карана/поддържана. Освен това поддръжката..... Единственото на този Пасат, е че не е 4х4 и не е Ауди, но да тези пари - толкова.
разгледай в мобиле.де
има Е-класи с пълна сервизна история и екстри, за които в пасат никога нама да се сетят да сложат и т.н - наполовина пари на този пасат
а като автомобили сравнението не е в полза на пасат
на колко ще километри да е - адно добро първоначално сервизиране и си ти, с много истински автомобил !
ес -класит ги дадох само за пример колко са паднали цените
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пасата е страшен направо ми изтекаха лигите.
170кончета, оборудван е на ниво на никакви километри е, с доказан произход и т.н. направо не му мисли ами скачай.
Само, ако може да се провери дали е имал и ремонти по каросерията, защото може да е 18хил.км, но преди това да се е срещнал с влак?
170кончета, оборудван е на ниво на никакви километри е, с доказан произход и т.н. направо не му мисли ами скачай.
Само, ако може да се провери дали е имал и ремонти по каросерията, защото може да е 18хил.км, но преди това да се е срещнал с влак?
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз гледах А6 и да ти кажа, нито цените са паднали, нито са се появили читави оферти....
Иначе не съм пораснал за Мерцедес S класа - надявам се разбираш какво има предвид
а и не съм фен...
Търсенето на кола не се оказа лесна работа, поглеждане от време на време в мобилето лъже. И аз мислих ето колко много А4/6 има, ще си намеря, ама като отидеш и погледнеш 2-3 бройки и разбираш за какви гробници става дума.
Иначе не съм пораснал за Мерцедес S класа - надявам се разбираш какво има предвид

Търсенето на кола не се оказа лесна работа, поглеждане от време на време в мобилето лъже. И аз мислих ето колко много А4/6 има, ще си намеря, ама като отидеш и погледнеш 2-3 бройки и разбираш за какви гробници става дума.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:Пасата е страшен направо ми изтекаха лигите.
Проверено, в сервизната му история както писах, има само датата на продажба

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladvampirTDI написа:Търсенето на кола не се оказа лесна работа, поглеждане от време на време в мобилето лъже. И аз мислих ето колко много А4/6 има, ще си намеря, ама като отидеш и погледнеш 2-3 бройки и разбираш за какви гробници става дума.
Това си е така особено, ако търсиш нещо точно определено, аз търсих почти 4месеца, а колата я купих чак на 5тия, никога не съм предполагал, че намирането на читаво А4 Б5 седан 1.8Т куатро с няколко екстрички в повече ще е толко трудна задача.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”