по принцип не им се кефя особенно ама по тази няма нещо което да не е уникат

alpine написа:kokobraiz написа:....
Коко ралито си има и решетка без емблема, но нека ни омръзне първо така![]()
Замислени са някой работи но за съжаление няма никакво време да се занимаваме в момента с хобито
ISRalien написа:......
Achim Lauritzen написа:Писал съм го и в други теми - лека полека подобни неща им минава времето - без емблеми,кристали и т.н. а сток излъчването си е непреходно,особено при коли от типа на ралито.
Stefan написа:Пеца, вземи още една 2-ка и я направи по желание на публиката а Ралито си го остави в този вид, без да му променяш абсолютно нищо. Просто така е уникално![]()
N1P0 написа:Achim Lauritzen написа:Писал съм го и в други теми - лека полека подобни неща им минава времето - без емблеми,кристали и т.н. а сток излъчването си е непреходно,особено при коли от типа на ралито.
Точно така, това много хора не го осъзнават и се чудят защо толкова "малко" е пипано по някои коли.
Luciano написа:Позволих си да си поиграя малко с фотошопа и да изчистя всичко ненужно около тази уникална кола :) Дано да ти е харесала снимката...имам и още, но ще ги кача може би утре!
T.C.T. написа:Една аматьорски пипната снимка от мен.![]()
T.C.T. написа:Нарочно е така.![]()
Виж надписа на стената вляво от гаражната врата и ще разбереш замисъла на цялостния облик на снимката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта