Радари през нощта?!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Радари през нощта?!
Абе колеги да ви питам...аз ли съм случвал все така или наистина нямаше радари и по принцип КАТАДЖИИ през нощта?аз откакто се помня радар най късно към 8-9 съм виждал а днеска спираха яко към 00:20 с радар на симеоновско.много се учудих.да не би да съм променили нещата.някъде бях чел че по тъмно дежурят САМО патрули полицейни и вече ако стане инцидент или нещо което те нямат право да разрешават чак тогава викат зелените жилетки.аз ли съм в грешка? 

- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
За Клесавците
Като са пред заплата излизат най-много да знаеш. А през нощта е по-лесно, защото няма кой да ги контролира какво правят! Събират 400-500 лева рекет и отиват да спят. И те са хора не работят по много!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
това ясно...обаче от както съм шофьор което не е от дълго но все пак за 3 години не бях виждал толко късно радар.и са ебаси зверските хиени.бяха паркирали п входа на гараж на някъв магазин за мебели и дори и тая светещата синя лепенка на астрата не се виждаше само малко от белия капак и радара отгоре и оня шопар клекнал и дебне и пича пред мене много лошо го отрезаха.ебаси как дебнат от засада.не че е изненада за някого от нас де.вярвам на всеки се е случвало да изскочат от вдън земя.добре че си карах с 60 мирно кротко.
На Цариградско най-редовно си дебнат нощем след 23:00, дори имат някаква тактика къде и как да стоят, че да увеличат приходите
Преди време, късно вечерта, понеже си знам къде стоят, минавам тихо и кротко с 80 и след като ги подминавам настъпвам педала. След 1км ме спират със 140
техни колеги, предполагам, че после делят 50:50
И оттогава късно вечер бавно и внимателно

Преди време, късно вечерта, понеже си знам къде стоят, минавам тихо и кротко с 80 и след като ги подминавам настъпвам педала. След 1км ме спират със 140

И оттогава късно вечер бавно и внимателно

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
на Симеоновско стоят на 6 места и то редовно без значение ден нощ делник празник:
на спирката на гара Пионер, на ловния парк, на Субару, на завоя при посолствата, преди околовръстното
също седят на Насър м/у Лукойл и Симеоновско
а що се отнася за Цариградско там се мяркат само камери баш радарите са на корабчето/Тойота, Волф гаража, преди Враня, София Франс Ауто ...
общо взето трябва да се внимава
всички карат като луди

на спирката на гара Пионер, на ловния парк, на Субару, на завоя при посолствата, преди околовръстното
а що се отнася за Цариградско там се мяркат само камери баш радарите са на корабчето/Тойота, Волф гаража, преди Враня, София Франс Ауто ...
всички карат като луди

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alexx написа:на Симеоновско стоят на 6 места и то редовно без значение ден нощ делник празник:
всички карат като луди![]()
Точно така е както го е описал колегата, а и са си по всяко време на ноща, Kozunak не се учудвам понеже от край време си дебнат на Симеоновско

- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
катаджии
дебнат , защото сега са абитуриентските празници и да не стават издънки и катастрофи от превишена скорост. скоро при нас един пич се прибирал от едно заведение с колата си и с него имало една мацка която го попитала повреме на движение " КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ОПЪНА РЪЧНАТА СПИРАЧКА" и той и казал " АМИ ПРОБВАЙ" и резултата бил прекавачване в канафката. ТАКА ЧЕ , ЛЕКО С РЪЧНИТЕ И С МАДАМИТЕ .
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: катаджии
koko_GTI написа:... ТАКА ЧЕ , ЛЕКО С РЪЧНИТЕ И С МАДАМИТЕ .
Аз ви пожелавам яко ръчка с мадамите по баловете

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet ™ написа:alexx написа:на Симеоновско стоят на 6 места и то редовно без значение ден нощ делник празник:
всички карат като луди![]()
Точно така е както го е описал колегата, а и са си по всяко време на ноща, Kozunak не се учудвам понеже от край време си дебнат на Симеоновско
значи аз нещо съм недоглеждал....добре че не се научих че и през нощта стоят по трудния начин!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”