След днешния ден открих още един проблем мисля че с ABS-са. Сякаш се активира сам когато не съм натиснал спирачката се чува едно пукане от педала, а като дам задна ми връща педала на импулси савсем сам.. GOLF 2 G60
-
sashkina
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF 2 G60
Здравеите колеги.Днес се сдобих с голфче двоика 1.8 с компресор 91 г. .Малко на вьншен вид е цинги ама ще я оправя сьс времето(снимки утре)
.Така като за начало вьпросите са ми откьде взима оборотомера импулс,че нещо не работи и другия ми вьпрос е как да накарам да работи долу дисплея за моментния разход,че и тои не работи ама не сьм сигурен дали вьобще има такава екстра и ако няма как да разбера.За сега е това след време ще има 100% още вьпроси.
След днешния ден открих още един проблем мисля че с ABS-са. Сякаш се активира сам когато не съм натиснал спирачката се чува едно пукане от педала, а като дам задна ми връща педала на импулси савсем сам.. 
След днешния ден открих още един проблем мисля че с ABS-са. Сякаш се активира сам когато не съм натиснал спирачката се чува едно пукане от педала, а като дам задна ми връща педала на импулси савсем сам.. - radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: GOLF 2 G60
Честито!
Сигнал за оборотомера се взема от комутатора на бобината. Поразрови се малко из форума - има схеми на електрото, за да видиш от къде точно и с какъв цвят трябва да са кабелите
Относно АБС-а - вероятно си говорим за прекъсващ кабел (оплетка) на някой от датчиците на АБС-а
Те тука малко мой битки по въпроса
viewtopic.php?f=11&t=50868&hilit=%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%89+%D0%90%D0%91%D0%A1
За писането- ще те помоля да не Ъпваш теми в техническите секции
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=99970
Сигнал за оборотомера се взема от комутатора на бобината. Поразрови се малко из форума - има схеми на електрото, за да видиш от къде точно и с какъв цвят трябва да са кабелите
Относно АБС-а - вероятно си говорим за прекъсващ кабел (оплетка) на някой от датчиците на АБС-а
Те тука малко мой битки по въпроса
viewtopic.php?f=11&t=50868&hilit=%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%89+%D0%90%D0%91%D0%A1
За писането- ще те помоля да не Ъпваш теми в техническите секции
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=99970
-
sashkina
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF 2 G60
Сьжелявам ако сьм направил погрешно постване.По принцип даже качих снимки ама нещо поста ми не се вижда.
Благодаря за отговора ще проверя датчиците.Искам сьщо да попитам има ли някакьв вид подрьжка на компресора понеже ми казаха,че трябвало да му се налива масло?А аз виждам ,че има един маркуч от главата които влиза вьв компресора и един които излиза и влиза вьв блока и си мисля,че се маже от двигателя,но ме страх да карам да не го разваля нещо.Сьщо така забелязах,че шаибата му е сменена сьс по малка да надува повече,но двигателя ми е на един час работа след основен ремонт и да не стане така да прецакам новите му бутала та вьпроса ми е знае ли някои какьв трябва да е диаметара на стандартната за да си направя една?
Благодаря за отговора ще проверя датчиците.Искам сьщо да попитам има ли някакьв вид подрьжка на компресора понеже ми казаха,че трябвало да му се налива масло?А аз виждам ,че има един маркуч от главата които влиза вьв компресора и един които излиза и влиза вьв блока и си мисля,че се маже от двигателя,но ме страх да карам да не го разваля нещо.Сьщо така забелязах,че шаибата му е сменена сьс по малка да надува повече,но двигателя ми е на един час работа след основен ремонт и да не стане така да прецакам новите му бутала та вьпроса ми е знае ли някои какьв трябва да е диаметара на стандартната за да си направя една?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”