Захранване на CD
-
- Автомобил:
- Двигател:
Захранване на CD
Здравейте колеги. Проблема ми е следния - купих си ново CD и всичко си е наред, докато не извадя ключа от контакта. Тогава се губят настроиките, запаметените станции и т.н. Чувал съм че може да се оправи като го свържа към постоянен ток, без да има връзка с ключа и CD-то да си работи независимо дали е поставен ключа в контакта. Въпроса ми е кой кабел и къде точно трябва да го свържа за да стане така. Ако може да ми обясните като за начинаещ. Колата ми е Голф3 1995г.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Захранване на CD
Racer_VW написа:Здравейте колеги. Проблема ми е следния - купих си ново CD и всичко си е наред, докато не извадя ключа от контакта. Тогава се губят настроиките, запаметените станции и т.н. Чувал съм че може да се оправи като го свържа към постоянен ток, без да има връзка с ключа и CD-то да си работи независимо дали е поставен ключа в контакта. Въпроса ми е кой кабел и къде точно трябва да го свържа за да стане така. Ако може да ми обясните като за начинаещ. Колата ми е Голф3 1995г.
Извади сидито и отзад на евробуксата размени местата на червения и жълтия кабел.
ако не стане си навържи евробуксата по този начин: download/file.php?id=5135
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Захранване на CD
Благодаря много! Стана като смених синия и червения кабел 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”