fox_vt написа:SACHO7803 написа:ако не е улабил ремъка то намираш си добавка на руско-американска фирма ФЕНОМ.на нея пише на руски-...для руля...или нещо подобно беше--абе за хидравлична помпа е и има нарисуван волан на самото шишенце.със спринцовка изтегляш от казанчето колкото се може повече хидравлично масло и аргасваш добавката.гарантирам ти че поне 50 000км няма да мислиш за хидр.помпи рейки и простотии.даже ако имаш теч от рейката ще спре.познавам доста бакшиши които я ползват---волана става неузнаваемо лек а проблемите........забравяш ги.и да не забрайш после да почерпиш

Малко офф доволен ли си от техните добавки преди време бях питал тука из форума който е ползвал да сподели ама май повечето не бяха я чували.Иначе на скоростната кутия съм даже с две такива добавки едната е ремонтна и май като гледам да чукна на дърво ремонт който трябваше да го правя миналата година няма да го направя и сега

ще ти дам реален пример...на мой приятел/таксиджия/волана му започна да "насича"и отделно при въртене свиреше та се чуваше на 1км.

имаше и теч от рейката.наля тая отвара и аз лично не му повярвах че не е ремонтирал нещо.....волана се въртеше леко все едно предницата е дигната на подемник....от свиренето нямаше и следа а най-неочакваното беше че след известно време и теча от рейката му спря.вече кара около 40 000км и ...няма грам проблем.и всички бакшиши с проблеми почнаха да наливат и те от тоя феном

аз лично не съм го ползвал.прилагал съм хадо ум-плюс и много други но като привантивна мярка.от всичко си има файдица