Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Говорим си за оръжие!
Не не ми трябват турски и подобни, в момента имам газов пистолет, а самите патрони са от пред със метално топче единственото което се изисква е да се махне от пред разпръсквача. Ето такива патрончета търся
.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Koлеги ,имам един приятел има въздушна пушка и като удари котка или куче заспиват на място.Е зависи все пак каде ще ги удариш.Но това си е доста сериозно оръжие,според мен.И затова съм решил да си взема.
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
rokera671 написа:Koлеги ,имам един приятел има въздушна пушка и като удари котка или куче заспиват на място.Е зависи все пак каде ще ги удариш.Но това си е доста сериозно оръжие,според мен.И затова съм решил да си взема.
Добре бе, що ги убивате жауотните...

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щото нема пипе....
nurv написа:Каква мощност има един въздушен пистолет и как се поддържа? Много скъпо ми излиза да ходя редовно по стрелбища и замислям да си взема една мишенка и въздушен пистолет да пуцам в квартала.
Мощността не е голяма. Съчмите са направо без пари, но има консуматив бутилчици с CO2. Около два лева е едната, като стига за 50-60 изстрела. Има модели като този Въздушен пистолет Макаров Умарекс, които са направени основно за тази цел- тренировъчна стрелба.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
fear написа:nurv написа:Каква мощност има един въздушен пистолет и как се поддържа? Много скъпо ми излиза да ходя редовно по стрелбища и замислям да си взема една мишенка и въздушен пистолет да пуцам в квартала.
Мощността не е голяма. Съчмите са направо без пари, но има консуматив бутилчици с CO2. Около два лева е едната, като стига за 50-60 изстрела. Има модели като този Въздушен пистолет Макаров Умарекс, които са направени основно за тази цел- тренировъчна стрелба.
точно този модел който си посочил е по-ефективен при замеряне по мишената, отколкото стрелба по нея

К.Одаджийски написа:измислен от войника и помогнал за победата на братушките във войната
Коя война - защото не е Втората световна. Всички си говорят и вярват, че е оттогава ама не е. А за пробиването на релса не бъдете толкова сигурни, че не може. Аз знам че пробива 10 каски една след друга не от легенди.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за вас, ама мен ме грабна ТОВА. В смисъл такъв че човек си го е направил сам. Поне така разбрах аз. Незнам как точно се зарежда, но е хубаво. НАПРАВИ СИ САМ
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mravka s drelka написа:Не знам за вас, ама мен ме грабна ТОВА. В смисъл такъв че човек си го е направил сам. Поне така разбрах аз. Незнам как точно се зарежда, но е хубаво. НАПРАВИ СИ САМ
това което е направил САМ е да сложи заглушител, оптика и е сменил приклада с дървен... а за зареждането - то се вижда как я зарежда... цевта се чупи надолу...
-
- Автомобил:
- Двигател:
искаш да кажеш че тази тръбичка със сачмите е STOCK, така ли???
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mravka s drelka написа:искаш да кажеш че тази тръбичка със сачмите е STOCK, така ли???
така !!!
http://www.pyramydair.com/s/m/SHADOW_MATIC/579
А, и да отбележа, че е меко казано глупаво да сложиш заглушител на пружинна пушка...

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Ludia написа: Има модели като този Въздушен пистолет Макаров Умарекс, които са направени основно за тази цел- тренировъчна стрелба.
точно този модел който си посочил е по-ефективен при замеряне по мишената, отколкото стрелба по нея
А ти кой модел би ми препоръчал колега?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:Ludia написа: Има модели като този Въздушен пистолет Макаров Умарекс, които са направени основно за тази цел- тренировъчна стрелба.
А ти кой модел би ми препоръчал колега?
Съжалявам, но не разбирам много от въздушни пушки... Имам 1-2 китайски с които стрелям по врабчета и косове, и ми вършат работа. Иначе знам, че Gamo са добра марка, дори тая от клипчето по-горе изглежда добре... Другия вариант е турски, има добри отзиви по форумите но аз нямам опит, а както е известно, в България всеки си хвали своето гардже, така че всеки си прави сметка доколко да вярва на коментари на непознати

Едит* : сега се загледах, че се интересуваш от въздуен пистолет, аз мислех че за пушка ме питаш, но то нещата седят по същия начин...
Едит2 : съветът ми е да четеш в американски форуми, там са фенове на въздушните и малокалибрените оръжия и ги ползват масово. Ако мога да съдействам с нещо - насреща съм

Едит3 : виж това : http://www.airgundepot.com/walther-nigh ... istol.html
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Порових се малко в нета .Има много сериозни пушки .350 м-с.Пишат ,че е даже подходяща за лов.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:Порових се малко в нета .Има много сериозни пушки .350 м-с.Пишат ,че е даже подходяща за лов.
м-с.Метра в секунда

Върни се в “ОФФ-Топик - други”