Колега някой сериозно те е излъгал

пункта през Златоград е отворен,миналата седмица минах от там и тази пак ще минавам
Миналата седмица бях с бус пълен с стройтелни материали и 5 човека
Горе на границата искат САМО личните карти на всички пътници и нищо друго!
Ако има дете с вас и има лична карта трябва и двамата му родители дада са с него или ако е само единият да има пълномощно което се изкарва при нотариус,че другият родител разрешава.Ако детето няма лична карта мисля че трябва само акта му за раждане(не съм на 100% сигорен)за да докажете,че вие сте му родители и това е.
Като през Златоград минават превозни средства до 3.5 тона!
И ако ще минаваш през там внимавай от границата надолу до първото гръцко село,около 8-10 км пътят е доста тесен,карай внимателно,защото две коли се разминават малко трудно.
Ако нещо стане и се загубиш в селата до Ксанти всички хора говорят и разбират Български език и винаги ще ти помогнат
Карай внимателно и без изцепки,изчаквай хората пред теб и никой няма да те закача дори и полицаите не те закачат ако не си в нарушение,спазвай знаците и внимавай къде спираш,защото глобите са солени,дори на мой приятел му бяха свалили номера,плащаш глобата,тогава си взимаш номера и си бягаш
Ксанти е на около 30 километра от границата,ще се изкачиш на върха и от ляво ще видиш цял Ксанти или по-точно това:

Поздрави и приятно изкарване