схема ел. стъкла
- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
схема ел. стъкла
Ако някой има идея за ел.схема за ел.стъкла да сподели. Идеята е да се премахне изцяло стандартната платка, която при мен ясе нещо се прецаква. Колата е пасат Б4. Много малко разбирам от лектроника и небих я измислил сам. Инъче няма да ми е проблем да я направя. Идеята е да се направи максимално просто. Варианта само с релета не ми харесва защотот като стигне крайно положение и няма кой да го спре, освен да пуснеш бутона. Айде помагайте моля 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: схема ел. стъкла
Колега ако ще го правиш както пишеш ще е 

- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ka6iKa написа:Колега ако ще го правиш както пишеш ще е
И какво не ясно съм написал?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, защо когато нямате време и желание се заяждате за глупости? Все пак това не е форум за правопис или се бъркам нещо?... А вие определено много добре пишете, цитирам:
1."Да попитам колегата Layer защо съм нагъл? И да кажа на IceHeart да ЗЕМЕ да со оправи поста,защото заради такива филосови
и примерни шофйори раздаващи правосъдие по пътищата стават проблемите.И после пишат в форума,че някакъв ги е натискал от зад а той си карал с 60 в крайна лява лента и накра..."
филосови - филосоФи; шофйори - шофьори; в форума - във форума; пред "а" има запетая,
2."Е те тоя проблем не е единствен и ти не си първия, що не потърси малко, пък и ако турнеш при нафтата ше стане чудесно..."
що - защо; турнеш - вярно че има такава дума, но все пак не се ползва за официален разговор
1."Да попитам колегата Layer защо съм нагъл? И да кажа на IceHeart да ЗЕМЕ да со оправи поста,защото заради такива филосови

филосови - филосоФи; шофйори - шофьори; в форума - във форума; пред "а" има запетая,
2."Е те тоя проблем не е единствен и ти не си първия, що не потърси малко, пък и ако турнеш при нафтата ше стане чудесно..."
що - защо; турнеш - вярно че има такава дума, но все пак не се ползва за официален разговор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Що, не ме разбра ли
Вместо да си вземеш белешчица се правиш на засегнат - твой личен проблем 
Защо ти трябва да преправяш елинсталацията, щом при теб се е скапала, вземи си платка на старо и си свиркай, не се мъчи с доизмисляне

Защо ти трябва да преправяш елинсталацията, щом при теб се е скапала, вземи си платка на старо и си свиркай, не се мъчи с доизмисляне
Последна промяна от Петър Петров на Нед 02 май 2010 23:41, променено общо 1 път.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Може да се вземе инсталация и управляващ блок от пасат б3.
Ама за една машинка да правиш всичко отново ми се струва безмислено
А тези машинки се ремонтират. Ако пък не може има втора употреба на добри цени
Ама за една машинка да правиш всичко отново ми се струва безмислено

А тези машинки се ремонтират. Ако пък не може има втора употреба на добри цени

- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да ремонтират се ама донякаде, поне аз не знам как. И на двете имах един и същ проблем - пинчето от буксата се беше прекъснало от към платката. И понеже тя е залепена към самата букса незнам как да я откача и да опрая спойката, затова пуснах друг кабел и стана. И така на два пъти. Но сега има някаде другаде прекъсване и няма как да меря и оправям защотото нямам достъп до другата страна на платката. Някой има ли идея колко е цената за втора ръка на платката с двигателя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Беше ми попадала цена 70 лева, ама това тука в големото село, може би ако поразровиш ще си намериш на по-добра (реална) цена.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Лепилото около пинчетата се реже и платката излиза
После се кисне в кореселин за да се махне смолата(или каквото е там) с която е залята. Проверява се за студени спойки и шанса да тръгне е доста голям
Ако не стане - друга
В малкото село цените са пак горе-долу същите
А механизъм от Б4 с повредена платка става за Б3 

Ако не стане - друга

- ivaylodobrev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хей мерси за отговорите. Пак ще опитам да си я оправя, ако не стане next...