Проблемът е следния - от два дни не ми зарежда никакви страници от интернет, като в същото време при стартиране ICQ и Skype си зареждат без никакви проблеми! Това ми го направи в събота. Сканирах с Касперски - нищо, оставих компа включен и излязох - след 4-5 часа като се прибрах всичко беше наред. Вчера сутрин го пускам и всичко е ОК. Към обяд се наложи да излизам и спрях компира. Като се върнах - няма никой, само ICQ и Skype! Сканирах, рестартирах, възстановявах системата към задна дата и неще и неще! Какво да го правя?! И друг път се е случвало да ми извърти тоя номер, но като сканирам (без да хване никаква гадинка) се оправя, а сега НЕ!
mod edit: wili98
Проблем с домашния компютър! - решено
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- gstoyanov
- Автомобил:
- Двигател:
Провери дали имаш нещо наречено NewDotNet (или само New.Net).
Ако да - махай от ControlPanel -> Add Remove Programs ...
... и рестарт.
И при мен я имаше тая сутрин въпросната тъпня. Махнах я и се оправи.
Прекарва ти всички мрежови заявки през техния сървър ... или нещо подобно, за да пoддържа някви негови си домейни
(.shop .xxx .club .ltd .inc .travel .tech .sport .family .law .med .mp3)
Малко повече детайли:
http://www.pchell.com/support/savenow.shtml
http://www.adwarereport.com/mt/archives/000030.html
Ако да - махай от ControlPanel -> Add Remove Programs ...
... и рестарт.
И при мен я имаше тая сутрин въпросната тъпня. Махнах я и се оправи.
Прекарва ти всички мрежови заявки през техния сървър ... или нещо подобно, за да пoддържа някви негови си домейни
(.shop .xxx .club .ltd .inc .travel .tech .sport .family .law .med .mp3)
Малко повече детайли:
http://www.pchell.com/support/savenow.shtml
http://www.adwarereport.com/mt/archives/000030.html
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Такаа, няколко неща можеш да провериш за да разберем от къде е проблема.
1. Меню tools, internet options, таб lan settings. За IE става дума. Та там виж дали е чекнато "Automaticaly detect (proxy) settings" ако да, го uncheck-ни. Също ако има сложено proxy ("Use a proxy server for your LAN bla blah... ) го махни.
2. Ако това не е проблема, пусни си 1 cmd. (Start бутон, run, пишеш cmd, enter). Като ти излезе черния прозорец пишеш следното:
ping www.dir.bg и натискаш enter.
Кажи какво блещи в резултат в общо линии.
3.Отвори C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts (С notepad да речем). Там освен "127.0.0.1 localhost" не трябва да има нищо без # в началото на реда. Имаше някакъв троян дето ръчкаше там здраво 1000 сайта да сочът към твоя комп вместо към действителните.
4. Пробвай с една Mozilla да отвориш нещо. IE има навика да се кове по подобен малоумен начин.
Кажи какво е станало особено резултата от ping-a ме интересува.
1. Меню tools, internet options, таб lan settings. За IE става дума. Та там виж дали е чекнато "Automaticaly detect (proxy) settings" ако да, го uncheck-ни. Също ако има сложено proxy ("Use a proxy server for your LAN bla blah... ) го махни.
2. Ако това не е проблема, пусни си 1 cmd. (Start бутон, run, пишеш cmd, enter). Като ти излезе черния прозорец пишеш следното:
ping www.dir.bg и натискаш enter.
Кажи какво блещи в резултат в общо линии.
3.Отвори C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts (С notepad да речем). Там освен "127.0.0.1 localhost" не трябва да има нищо без # в началото на реда. Имаше някакъв троян дето ръчкаше там здраво 1000 сайта да сочът към твоя комп вместо към действителните.
4. Пробвай с една Mozilla да отвориш нещо. IE има навика да се кове по подобен малоумен начин.
Кажи какво е станало особено резултата от ping-a ме интересува.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”