До преди малко четох за подвизите на барбуков в "Идиоти на пътя"....
Що сме карали с 80...

Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
baracuda681 написа:80 км е МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМА СКОРОСТ!
Точно така. За нагоре си има актове има си и всичко. А какво ще кажеш какво пише в закона за такова ПТП? "Несъобразена скорост с пътната обстановка" и новото готино допълнение "при предвидими препятствия". Ти можеш ли да предвидиш, че докато си караш на Цариградско с МАКСИМАЛНАТА ДОПУСТИМА СКОРОСТ ще ти изкочи насреща без сигнализация няколко тонна водоноска и кара срещу теб? Честно? Не е от най предвидимите.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
С нашите преди около 2-3 години тръгваме за морето и се качваме на Ихтиман на магистралата и тогава баща ми караше пасат Б3 1.8 комби. Кара той по магистралата и по някое време няма нито една кола от нашата страна на платното и той кара 160-180 км/ч и изведнъж пред него един фургон на средата на пътя
обаче сложен напряко ужас, обаче бяха оставили само аварийното платно. Подчертавам че нямаше никакви знаци където и да било, че е затворен пътя или че има работна дейност.Когато подминахме фургона в него светеше.
п.п. Ако беше минал през фургона със 150

п.п. Ако беше минал през фургона със 150

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:До преди малко четох за подвизите на барбуков в "Идиоти на пътя"....
Що сме карали с 80...
И аз се зачудих, че да си карам в ограничението е по-кофти от колкото да правя така:
dj_nako написа:Barboukov написа:Искам да извиня, ако с поведението си на пътя през изминалата седмица съм вкарал някой в стресова ситуация. В понеделник пътувах от Русе до Велико Търново и взех тези 110 км за 48 мин. Не се гордея с това, просто ми се наложи да стигна макимално бързо. Тъй като минах покрай много коли от любимата марка с много рисковани маневри и ако някой от тях е бил колега - поднасям своите извинения. Все пак на всеки поне веднъж му се налага на бъде малоумник. Не ми се обяснява какви са причините, просто нямаше как.
шшш алоо, не знам понеделник ли беше или петък на път за крушуна,НО ме изпревари в завой с идващ отсреща ТИР само и само за да ми пуснеш авариини и да ми покажеш че си от клуба. Верно бързаше тогава ама баш в завой да покажеш че си от клуба. Пък и аз те видях като се залепи след мен в село Волово и ти познах колатаАйде и за друг път по леко с изпреварването около гр/с Бяла че мн народ си отиде там.
Колега Барбуков като не знаеш.. просто не се обаждай.. карай си Русе - Великотърново и като някой кара срещу теб с водоноска в насрещното и около него има 5-6 човека, които явно не им пука дали някой ще ги блъсне със старите си изгорели сигнални жилетки.. мисля, че точно тогава ще запееш друга песен! Защото от дясната ми страна ако имаше кола трябваше или да блъсна нея или да мина през Уестли Снайпс дето чистеше улицата!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:До преди малко четох за подвизите на барбуков в "Идиоти на пътя"....
Що сме карали с 80...
Ако е направило впечатление, пуснах го това с ИЗВИНЕНИЕ, а не да се хваля и споменах, че просто ми се наложи. Аз гарантирам за мен, че втори път това няма да се случи, докато всички знаем, че където си свикнал да караш със 100 ще го правиш.
Да си имаме уваженията! Пак повтарям - моето беше извинение!!!
ПП: Аз извънградско съм свикнал да карам със 100-110, на моменти 120 и няма да променя това.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:AmW написа:До преди малко четох за подвизите на барбуков в "Идиоти на пътя"....
Що сме карали с 80...
И аз се зачудих, че да си карам в ограничението е по-кофти от колкото да правя така:dj_nako написа:Barboukov написа:Искам да извиня, ако с поведението си на пътя през изминалата седмица съм вкарал някой в стресова ситуация. В понеделник пътувах от Русе до Велико Търново и взех тези 110 км за 48 мин. Не се гордея с това, просто ми се наложи да стигна макимално бързо. Тъй като минах покрай много коли от любимата марка с много рисковани маневри и ако някой от тях е бил колега - поднасям своите извинения. Все пак на всеки поне веднъж му се налага на бъде малоумник. Не ми се обяснява какви са причините, просто нямаше как.
шшш алоо, не знам понеделник ли беше или петък на път за крушуна,НО ме изпревари в завой с идващ отсреща ТИР само и само за да ми пуснеш авариини и да ми покажеш че си от клуба. Верно бързаше тогава ама баш в завой да покажеш че си от клуба. Пък и аз те видях като се залепи след мен в село Волово и ти познах колатаАйде и за друг път по леко с изпреварването около гр/с Бяла че мн народ си отиде там.
Колега Барбуков като не знаеш.. просто не се обаждай.. карай си Русе - Великотърново и като някой кара срещу теб с водоноска в насрещното и около него има 5-6 човека, които явно не им пука дали някой ще ги блъсне със старите си изгорели сигнални жилетки.. мисля, че точно тогава ще запееш друга песен! Защото от дясната ми страна ако имаше кола трябваше или да блъсна нея или да мина през Уестли Снайпс дето чистеше улицата!
Barboukov написа:Прибрах се преди завоя и тогава излезе тира. Ако бях се забавил 2 секунди щеше да стане лошо. Ама то и Нако караше бавно и неговата скорост ми позволи да извърша по-бързо маневрата. Както и да е, случило се е веднъж, за което се извиних предварително.
Това защо не го взе предвид?
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Ами то по веднъж се случва..
Веднъж убих един.. повече няма.. много се извинявам.. ако може да ми простите
Веднъж убих един.. повече няма.. много се извинявам.. ако може да ми простите
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
вчера в 19 часа миеха алея яворов, в най-крайна лява лента, без сигнали, без триъгълници без нищо
явно тия са самоубийци бе
явно тия са самоубийци бе

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Аз не мога да разбера кой разреши това уникално безумие да се случва изобщо. Никога до сега в най-лява лента, особено пък на Цариградско, не съм виждал такова нещо!
Такава лудост не се е случвала от одавна! И това е просто първия инцидент благодарение на бдителни шофери иначе до сега да е имало още някой сакатлък!
Такава лудост не се е случвала от одавна! И това е просто първия инцидент благодарение на бдителни шофери иначе до сега да е имало още някой сакатлък!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Доколкото разбрах от анонса за новините по Нова тв,а и от тук http://dnes.dir.bg/news.php?id=6325791 освен липса на сигнализация другата причина е била мерене на пишки между рено 19 и рено 5.Дърти изкорубени бараки с останала силица да вдигнат 100км/час и спирачен път до Марс.Плюс келешите зад волана и белята е готова.Този мост над колелото е геотермална аномалия-доказано гнусен участък с много яки челяфи,просто спазвайте по-голяма дистанция и гледайте стоповете поне на пре-предходната кола от вашата.А и не само там..
На блв. България преди 2-3 дена пак така с водоноската.. там и аз да се резна за малко в нея. Тия нормални ли са... какво са незнам. И то кофти, защото излизаш от лек завой на ляво и караш със 70 ( толкова е ограничението ) и ми се подкосиха краката като видях това НЛО на средата на платното.... Може да се очакват още такива новини в близките няколко дена , ако не вземат мерки тия от общината.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Не е виновна общината, а фирмата - изпълнител. Това е тяхно задължение. Сега трябва работниците да стачкуват, за да заделят ония пари за адекватна сигнализация...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Това е лошото на много хора, че карат с толкова с колкото им позволява закона, а не с колкото могат самите те да управляват сигурно автомобилите си и при нужда да спрат и да предотвратят злополука
Дано този, който не е обезопасил работника да си получи заслуженото

- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Stefan написа:Това е лошото на много хора, че карат с толкова с колкото им позволява закона, а не с колкото могат самите те да управляват сигурно автомобилите си и при нужда да спрат и да предотвратят злополука![]()
Много точно казано!

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Това е лошото на много хора, че карат с толкова с колкото им позволява закона, а не с колкото могат самите те да управляват сигурно автомобилите си и при нужда да спрат и да предотвратят злополука![]()
Стефчо махнаха го това от закона! Пак ти казвам несъобразена скорост с пътната обстановка при ПРЕДВИДИМИ препятствия!!!
Можеш да предвидиш, че ще набие някой ляво .. можеш да предвидиш, че някой ще се подхлъзне и внимаваш.. ама как да предвидиш, че ВОДОНОСКА ЩЕ ТИ ИЗКОЧИ НАСРЕЩА?! ПО ЦАРИГРАДСКО? БЕЗ СИГНАЛИЗАЦИЯ? Не мисля!
Караш в средна лента.. пред теб един самоубиец (така им викам) с 50км/ч даваш рязко газ и ускоряваш до 80.. и биеш ляв и срещу тебе водоноска точно преди да го изпревариш.
Човек.. това го видях с очите си! И още не мога да го осъзная! Как може да има такива психопати!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”