Дигитално табло за Г2-1.8 - куплунзи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Дигитално табло за Г2-1.8 - куплунзи
Някой може ли да ме насочи къде мога да видя разписанието на двата куплинга на дигиталното табло на Голф 2.
- ilia_20
- Автомобил:
- Двигател:
Хей Ivcho ще можеш ли да ми я пратиш и на мене, че я търся от много време ама сега видях тази тема Благодаря ти предварително Ilia_20@mail.bg 

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=24359
Това е всичко качено тук във форума за да е достъпно за всички.
Това е всичко качено тук във форума за да е достъпно за всички.

- ilia_20
- Автомобил:
- Двигател:
Малко информация
Ivcho може ли да се сложи дигитално табло на мястото на обикновенно табло и дали няма да е голяма играчка ако може малко по подробно да ми обясниш благодаря ти за инормацията 

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Малко информация
ilia_20 написа:Ivcho може ли да се сложи дигитално табло на мястото на обикновенно табло и дали няма да е голяма играчка ако може малко по подробно да ми обясниш благодаря ти за инормацията
Дигиталното табло е с две букси отзад като обикновенното но трябва да се просвирят кабелите дали са същите това и аз не мога да ти кажа. Освен това датчиците които ти отчитат скороста и оборотите за дигитално табло са различни от тези за обикновенно. Играчка определено ще е хубаво е ако има и голф с дигитално табло за да гледаш какво правиш.
- ilia_20
- Автомобил:
- Двигател:
Ivcho Здравей пак сам аз май това е доста сложна работа прочетох за това табло но мисля че ще може да стане обаче незнам дали ще си намеря такова табло втора употреба защото само веднъж сам виждал такова табло беше на един голф италянче значи първо ще трябва да се махне жилото на километража и да се сложи датчик ама ето тук не можах да разбера какво трябва да влиза отзад на километража иначе това сас жиците ще го нагодя няма проблем ама тези останалите датчици ще са проблем. Можеш ли да ме светнеш колко ще струва това табло [/url]
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ilia_20 написа:Ivcho Здравей пак сам аз май това е доста сложна работа прочетох за това табло но мисля че ще може да стане обаче незнам дали ще си намеря такова табло втора употреба защото само веднъж сам виждал такова табло беше на един голф италянче значи първо ще трябва да се махне жилото на километража и да се сложи датчик ама ето тук не можах да разбера какво трябва да влиза отзад на километража иначе това сас жиците ще го нагодя няма проблем ама тези останалите датчици ще са проблем. Можеш ли да ме светнеш колко ще струва това табло [/url]
Втора употреба дигитал скоро някой беше пуснал във форума за 50 лв. Моето когато се повреди и търсих друго го намерих за 80 лв. Това да ти е горе доло ориентир. Оправи си линка снимките не се отварят.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам такова табло с цялата инсталация и исках да го слагам но е много играчка и за това мисля да го продам
Кабелите не могат да се пренаредят щото са различни като цветове, единствения вариант е да се прекара цялата инсталация или да се прогонват кабелите един по един
Вакумчето _маркучето_ е за МФА- то и го има и на обикновенното табло. Купува се само датчика за скоростомера и се връзва за таблото с три жици
отделно се пускат и жици за централната конзолка от която се сверява часовника 

- ilia_20
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI ако го продаваш може да го взема и да ми обясниш как точно стои цялото поставяне стъпка по стъпка ако можеш то че ще е разкачане ама и да ми кажеш какво друго трябва да си взема моето табло няма обортомер а часовник да ли е проблем това
щото като се захващам изкам да знам какво изобщо ще правя и защо IVCHO каза че правело проблеми дали знаеш нещо по вапроса айде пиши мисля че темата е интересна 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
дам,темата е наистина интересна.няма невъзможни неща.важнотот е да имаш свободно време,което няма павлин.общо взето всичко се свежда до окабеляването.принципно е по-просто отколкото ти обясняват,защото се закача всичко на таблото с бушоните(както го продава Павката с кабелите)е разбира ще ти се наложи да пуснеш някой кабел,но едва ли ще ти е такъв голям проблемilia_20 написа:POLO PAVLETI ако го продаваш може да го взема и да ми обясниш как точно стои цялото поставяне стъпка по стъпка ако можеш то че ще е разкачане ама и да ми кажеш какво друго трябва да си взема моето табло няма обортомер а часовник да ли е проблем товащото като се захващам изкам да знам какво изобщо ще правя и защо IVCHO каза че правело проблеми дали знаеш нещо по вапроса айде пиши мисля че темата е интересна

п.п.
на павката не му се занимаваше да си размества цялата система,затова се отказа и се наложи аз да му оправям таблото,което той и Пасо разглобиха

- motomarzel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: