проблем с охладителната система
проблем с охладителната система
колеги помогнете имам проблем с охладителната система.Когато парното ми работи на топло,колата ми вдига към 110 градуса и не иска да ми отвори термостата,а когато е на студено всичко е нормално,термостата си отваря където трябва и перката си включва.просто немога да разбера защо става така.има и друго когато я паля на газ ми замръзва изпарителя,това когато е около 10 градуса на вън,ако е по топло няма проблеми,защо става така немога да разбера,имам приятели които цяла зима палят на газ на минусови температури и нямат такав проблем.вазможно ли е тези проблеми да идват от гарнитурата на главата.моля помагайте.благодаря ви предварително. 
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: проблем с охладителната система
А колата каква е?
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
предполагам следиш има ли охладителна течност, за да ти замръзва изпарителя или няма течност или няма добра циркулация на течността според мен, защото и аз паля на газ зимно време(колата е в гараж) и проблеми нямаgolf2-ka написа:има и друго когато я паля на газ ми замръзва изпарителя,
Изпарителя след термоампулата ли е вързан?
Трябва да е за парното.
Някоя хлабава скоба (да сълзи) и губи ли течност?
Трябва да е за парното.
zdravko_jett написа:предполагам следиш има ли охладителна течност, за да ти замръзва изпарителя или няма течност или няма добра циркулация на течността според мен, защото и аз паля на газ зимно време(колата е в гараж) и проблеми нямаgolf2-ka написа:има и друго когато я паля на газ ми замръзва изпарителя,
да течност има винаги следя да е на максимума, а как да проверя циркулациата?
i.e.i написа:Изпарителя след термоампулата ли е вързан?
Трябва да е за парното.
ами изпарителя ми е вързан след парното с троиник,няма хлабави връзки сменях всички скоби и някои маркучи и няма от никаде да капе или сълзи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”