Борд-компютър Поло
Борд-компютър Поло
Здравейте ,наскоро си взех Vw Polo 1.4 16V 2000 год.Води се ,че има бордови компютър, а аз под това разбирам възможност да виждам моментен разход ,температура и други щуротиики , които съм наблюдавал при други автомобили. И се чудя дали по някакъв начин мога да го видя това.Оглеждал съм по лоста за чистачките но не виждам нищо.Ще Ви бъда благодарен ако ми помогнете ! 
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Борд-компютър Поло
Няма Поло с Борд!
))
Само температура трябва да ти показва!
Само температура трябва да ти показва!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Честито, колега. Ти си прецакан. Явно наистина има хора, които се връзват на сайтове като Мобиле.бг, дето половината коли са с борд (а даже при някои заводски го няма като опция дори
). Автоджамбазите обичат да наричат ЕКУ-то борд компютър по моите наблюдения, а то всъщност всички съвременни коли имат ЕКУ-та

). Автоджамбазите обичат да наричат ЕКУ-то борд компютър по моите наблюдения, а то всъщност всички съвременни коли имат ЕКУ-та

- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
Мда, специално за Поло 6Н и 6Н2 няма такова понятие като борд комп. Глупавите продавачи се изучиха да пишат борд на всяка кола. А борд всъщност е показание на моментния разход, среден, при пробег.... и сигурно има още колегите да кажат + температура.
И аз много се дразна като вида такова нещо в мобиле или друг сайт..
И аз много се дразна като вида такова нещо в мобиле или друг сайт..
То и аз имах такива подозрения .но все пак реших да попитам.И все пак благодаря за информ. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”