Моето зелено бижу ( Русе )
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Моето зелено бижу!
само тази имам

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
pironski написа:Колеги не мислите ли,че прекалявате вече с тия предложения!?!
Не се форсирай!

EliPavlova написа:За стоповете - има черна Хела но не ми харесва, зелената Хела не е подходяща за цвета - има разлика в нюансите и изглежда неприятно, има си и стоковите, но и с тях не ми харесва. Тези са си на мястото и съвсем не мисля да го коментирам повече - да кажем, че така ми харесва.
Това ми беше идеята.Черната хела според мен е точния стоп за тази кола.Да го имаш и да не го сложиш е престъпление.

- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Браво Ели колата е просто невероятна нямам какво повече да кажа освен едно голямо ЕВАЛА
... и ще продалжаваме да помагаме с каквото трябва за да стане още по-хубава и от сега... 

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Ели на Крушуна се запознахме благодарение на децата но проекта съм го следил тук във форума от самото начало!
евала за това което си направила страхотна кола направена с много труд и желание
и занапред Плевен тийм ще помагаме с каквото можем и ние по силите 
евала за това което си направила страхотна кола направена с много труд и желание

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ели браво и тук за красавицата
Може ли да те помоля повече инфо за вътрешното осветление да дадеш , видях го и много ми хареса , но как се прави незнам

Може ли да те помоля повече инфо за вътрешното осветление да дадеш , видях го и много ми хареса , но как се прави незнам

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля, че това е мястото да си "сипвате" по мъжки.
Въпроса със стоповете е дискутиран поне 10 страници по-назад, още края на миналата година
.
Да, темата е за мнения и съвети, но в никакъв случай не е казано, че задължително ще се възползвам от тях.
Да, все още има недовършени неща, но както писах малко по-нагоре - основния вид на тази кола, ще остане горе долу това.
Ще си позволя да цитирам alpine:
Само вземете се разберете кой какво иска и как го иска...
п.п.
Може би ако не бях момиче, нещата нямаше да стоят по същия начин и това е жалко...
Още по жалко е някои хора да седят и да се чудят как да си мерят ..... и това което го нямат.
Въпроса със стоповете е дискутиран поне 10 страници по-назад, още края на миналата година

Да, темата е за мнения и съвети, но в никакъв случай не е казано, че задължително ще се възползвам от тях.
Да, все още има недовършени неща, но както писах малко по-нагоре - основния вид на тази кола, ще остане горе долу това.

Ще си позволя да цитирам alpine:
alpine написа:Отваряме сметка и събираме $ и като сме готови почваме ..... за публика...
![]()
Само вземете се разберете кой какво иска и как го иска...
п.п.
Може би ако не бях момиче, нещата нямаше да стоят по същия начин и това е жалко...
Още по жалко е някои хора да седят и да се чудят как да си мерят ..... и това което го нямат.
Последната страница илюстрира защо едно време са смятали , че жените на корабите носят нещастие . 

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
yms написа:Последната страница илюстрира защо едно време са смятали, че жените на корабите носят нещастие .
Хах... Това значи ли, че нямам място сред вас???
EliPavlova написа:Хах... Това значи ли, че нямам място сред вас???
Да съм казал това ? Къде в написаното го прочете ?
Това за корабите са го " смятали " едно време .

Няма обаче начин на място , където пишат много " мъже " , жена да пусне тема и някои да не си ги опънат да си ги премерят . Това е част от природата и еволюцията .

Мир ?

- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
Може някоя снимчица да Ви е убягнала, затова ги споделям с Вас

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
нямам думи .Колежке браво за ентусиазма и търпението ,браво на колегите които са помогнали в направата на колата станала е супер и важното е на тебе да ти харесва .Преди малко чак аз се насълзих като четох поста ти за сбирката и видях снимките.Не слушаи кои какво говори и критикува като направят поне малко от това което ти си постигнала тогава да се обаждат.
До колегите които си мислят че знаят много казвам го с добри чувства все пак и аз рабоя в сервиз .Една кола се прави с мерак и любов аз също си изпипвам така работата така че аз да съм доволен не клиента тои няма да разбере какво съм правил под таблото за него е важно да работи това за което е дошъл с проблем .
и наи накрая не я критикуваите не и даваите акъл даите и ПАРИ
До колегите които си мислят че знаят много казвам го с добри чувства все пак и аз рабоя в сервиз .Една кола се прави с мерак и любов аз също си изпипвам така работата така че аз да съм доволен не клиента тои няма да разбере какво съм правил под таблото за него е важно да работи това за което е дошъл с проблем .
и наи накрая не я критикуваите не и даваите акъл даите и ПАРИ

- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Напасни халогените както трябва, не е трудно и не отнема много време. Сега все едно ги няма...
И още нещо, замисляла ли си се за по-малък накрайник на ауспуха?

И още нещо, замисляла ли си се за по-малък накрайник на ауспуха?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Перфектни сте,ти и екипа ти.Като я гледам колата каква е била и сега какво преставлява простооо...огьн сте.Всички дребни "забележки" са ми смешни.Точно от такива като вас има нужда форума защото вьздействате вьлдушевяващо на хората с работата си.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
На края видях това бижу на живо ! Очарован съм, браво за старания, наистина имаш с какво да се гордееш

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Аз пък му харесвам и стоповете и ауспуха.Много са си добре даже.Пък и аз не мисля,че има нужда от такива забележки.
Започвам да усещам завист към колежката и проекта й.
Започвам да усещам завист към колежката и проекта й.