Пасат 5 с всички екстри - добра ли е цената

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
redOne
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат 5 с всички екстри - добра ли е цената

Мнениеот redOne » Пон 22 май 2006 13:08

CynepMEH написа:Привет. Намислил съм да си купувам Пасат. ..
1999 година

та този красавец струва 16 000 лв :shock
цената реална ли е?!? ..

Купихме наскоро същия модел, но 07/1998г. произведен (ти също е хубаво да си направиш справка по VIN номера). Все още не се е развалял :P и не мога да ти дам съвет по тази част (още повече, че мен майстора ми е в къщи и нямам проблем). Цената ми се вижда прекалено добра за толкова екстри (ха дано не чува дявола). Имай предвид, че такъв модел в Германия (без екстрите) струва между 4500-5500 евро). Отделно мита, такси, траспортиране до България. Като знам с какви проценти (или по-скоро в пъти :( ) работят прекупвачите от нашенско, направо си струва да се замислиш. Все пак мерака е голяма работа и няма да съм аз този който да те навива да се откажеш :D Прецени и действай.

Потребителски аватар
CynepMEH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CynepMEH » Пон 22 май 2006 14:53

Мерси на всички, но засега няма да взимам кола. А тоя пасат го сънувам доста често :) Ако някой иска да го погледне мога да му кажа къде го видях.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

....

Мнениеот rudolf » Вто 23 май 2006 9:00

CynepMEH написа:Мерси на всички, но засега няма да взимам кола. А тоя пасат го сънувам доста често :) Ако някой иска да го погледне мога да му кажа къде го видях.

винаги е по добре да си човека с парите...отколкото човека с тенекията...бе мисля си че колата е кат жената,,,сънуваш сънуваш,,и като я вземеш на 2рия месеца сънуваш нещо чуждо...

Потребителски аватар
autochoice
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот autochoice » Сря 24 май 2006 11:52

Май по-добре правиш като не го зимаш.
Особено щом още от сега го сънуваш. Ако земеш толкова добре оборудван Пасат за 16 бона и Нов Внос с незнайни километри, след първият месец сънищата ти може да са свързани предимно със сервизи. :banghead:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Сря 24 май 2006 11:58

CynepMEH написа:...
Ако някой иска да го погледне мога да му кажа къде го видях.

Кажи къде го виде да му фърля едно око.

Потребителски аватар
CynepMEH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CynepMEH » Сря 24 май 2006 12:08

Пасатчето не е нов внос. Благоевградска регистрация има. Праили са му бартер за някакво ауди а4 турбо.

Иначе го видях в автокъща Капитолия. Намира се някъде тук. Като се идва от дървеница е от дясната страна...
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... b7a57a2a16

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 24 май 2006 12:36

бягаи далече от Капитолия, може колата да е супер читава но..............има вероятност предишния собственик да не е полу4ил нищо за нея и даси япознае някои ден

koev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koev » Чет 25 май 2006 21:07

Карам Пасат B5 2000г. и съм доволен за момента. Въпреки проблемите които излязоха, според мен си е добра инвестиция. Лично аз много се колебаех за чисто нова малолитражка, ама този пасат ми изпадна изгодно поне за мен и това реши въпроса. Мисли и преценяй внимателно защото лизингите на новите автомобили станаха много изгодни и старите коли за много кинти вече не са толкова вървежни. Моя пасат са го пробвали на 17к да го продават, ама нещо не са успели. Аз го взех значително по-евтино и то на изплащане. Но като цяло возията и пространството нямат нищо общо с някоя малолитражка, а и аз държах много на сигурността - зависи ти какво търсиши и какво можеш да си позволиш. Новите коли пък те цакат с консумативи и скъпите сервизи заради гаранцията... Абе луда работа. Гледай какво ти казва сърцето и взимай смело и безотговорно, защото поколебаеш ли се и се разкандърдисваш и след време съжаляваш. Все пак един път се живее и сега ако не си направиш кефа-до кога ще чакаш?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”